söndag, mars 08, 2009

Internationella kvinnodagen

Idag är det den internationella kvinnodagen!

För er som inte viste hade koll eller mindes.

2 kommentarer:

  1. Nu var det mycket pikar i ett och samma inlägg tycker jag! *mutter*
    1. Har inte orkat sätta mig in i länkningen..jag är ju så upptagen jämt förstår du ;)
    2. Jag ska nog räkna efter dem där delarna till skåpet i alla fall. Själva skåpet i sig var inte svårt att få i hop...det var muskelkraften som saknades. Och jag tycker om att se min bror arbeta..hehe.

    Ja, det är faktiskt min mamam som målat tavlorna. Tycker dem är rätt fina och de passar till min röda soffa. Sen är det kul att ha något som ingen annan har.

    Vet inte riktigt vad jag tycker om den här dagen faktiskt. Mest trams. Varför kan man inte uppskatta kvinnorna även de andra dagarna på året?!

    Fröken bakvänd har talat!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Jag håller helt med dig gällande etta med kvinnoden, men detta är nog så att det är en dag för att lyfta upp tanken.
    Men tycker det är så med alla dagar. Morsdag fars dag namnsdag alla hjärtans dag... you name it (vet inte hur det stavas är kass på engelska) Man ska visa sina när kära jämt vad man tycker om dom och frågor skall alltid vara i fokus.

    Klart dt är kul med nått ingen annan har ...har jag också hemma en tavla jag målat själv... har fler planer.... har också gjort en tavla men inte målat utan med tyg å.
    Får se om jag får alla mina planer slutförada :D
    Mitt köksbord och stolar är inte många som har ...har min mor haft sen hon var 17 år... jag har målat det till mitt eget i brunt.

    SvaraRadera