lördag, mars 14, 2009

Lördag

Jag lever :)
Går kvällen var bra, var mycket folk från skoltiden och sånna man träffar via jobbet och annat, kul att snacka med lite. Men var ju så många år sen man såg några så inte våga man gå och snacka med alla då man var chufför.
Men var glad jag inte festa, för då hade man nog gjort bort sig. Haha.
Gick bra att köra, men var lite seg. Kom hem framåt tre tiden.
Sov kvar hos far och nu är jag hos tjejerna i Hjortkvarn, testat volymtången jag har velat haft länge. Så nu vill jag ännu mer ha en sån :P
Får se vad kvällen bjuder på, hoppas ni har en bra lördag?

PS. MMSa in en bild igår från dansgolvet men den fanns tydligen inte här =( DS.

2 kommentarer:

  1. Hej fina du! Vad skönt att höra att du lever! =) Man tänker ju på dig och undrar hur du har det. Kul att höra att du hade det trevligt igår.
    Tjejerna i Hjortkvarn? Eftersom jag har noll koll på platserna uppåt landet så undrar jag ju hur pass långt hemifrån du är? Är det vänner du är hos? Kul i sånna fall, stanna hela helgen?

    Jag har det bra, jag och bror var på ikea och köpte den där omtalade speglen som jag glömt varenda gång ;) Sen hjälpte han mg att sätta upp den (om jag ska vara helt ärlig hade det nog gått snabbare att göra det själv ;)) Det blev några svordomar på vägen..hehe. Ikea du vet ;)

    Ikväll blir det slappe i soffan och jag ska nog se melodifestivalen tror jag.

    Såg att biljetterna upp var rätt dyra..tyvärr..men ska höra mig för med familjen och hoppas på att det sker ett underverk med ekonomin ;)
    Ha det så bra så hörs vi snart!! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej min vän. Vet hur ut menar med att man tänker på en när man är på annat galej än här på bloggen, tänkte på dig med när du var borta. Och hur allt funka och gick för dig :)
    Hjortkvarn ligger mot Linköping, nästan fyra mil från Kumla. Tjejerna då menar jag syskonen och pappas förra fru. Var där och åt god mat och så hjälpte jag syster med att möblera om i sitt rum, blev bra tror jag, få hoppas hon trivs nu.
    Då är den spegelen inhandlad till slut nu då :P
    Blev det bra?
    Har inte sätt hela programmet i kväll heller (MF) Men var lite otippad ordning på låtarna va?! Jag har inte hört alla ordenkligt heller tror jag.
    Ja tyvärr är dom dyra =( 50 mil till dig, så synd det är så långt.
    Förstår om du inte har råd. Jag skulle inte ha råd osm min ekonomi är nu, och du är ju både student oh nyopererad, ingen bra kombination!?
    Nu måste jag ringa en kompis, där av mitt röriga och snabba svar :)
    Hoppas du har en bra kväll!! Kramar

    SvaraRadera