söndag, mars 29, 2009

Natti natt

Ja då har jag kollat på programen jag ville se och sen fastana jag här, men har sytt uniformen. Så var jag iväg och köpte mölk här i kjosken, som jag vill kalla det bakom mitt hus.
Nu ska jag stänga av här, måste verkligen sova. Klockan ringer en timme tidigare än vanligt, dvs 04.30 *gäsp* Denna vecka börjar nya arbetstiderna...
Så nu kryper jag ner i min nybäddade säng, godnatt!

2 kommentarer:

  1. Godmorgon gumman! Nu snackar vi morgonkommentar. Till och med så att jag tror att jag hinner före innan du kliver upp ur din varma goa säng. En annan är ju uppe och håller på som vanlit. Inatt har kattlådan städats. Funderar på om jag ska städa av toaletten när jag ändå är igång med skurmedlet där inne ;) Knäpp som man är...men vad gör man inte då man inte kan sova...? Visserligen har jag ju hela dagarna på mig sen, tråkigt bara att inte få så mycket sammanhängande sömn. Aja, nog om det.
    Vilken tur att du hittade artiklen! =)

    Oj, den där må bättre grejen var visst under många fler dagar än jag trodde och då vete sjutton om jag kan. Tanken är ju att jag ska vara tillbaka på AZ då och göra mitt projekt. Om jag nu kommer så långt. Men det får man ju hoppas.

    Önskar dig en fin måndag och en bra start på den nya veckan!!! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Morrgon på dig! Ja verkligen, som jag skrev hos dig. Du kunde tagit mitt morgon pass ;)
    Det lär ju inte bli bättre med dina sov tider, nu när du äter stor dos kortison igen. Man minns hur det är.
    Ja vist var det knepigt att det var mån till tor, hade nog varit fler som kunde om det var tor till sön. Så vi får nog hitta på en måbra vecka sjäva utan föreläsningar. Vad sägs om det. Ta nån relax eller liknande när vi ses :)
    Vore skönt för dig om du kan göra ditt projekt på AZ.
    Hoppas du får en fin måndag med!
    Åter igen hade vi bott närmare hade jag tagit med dit till biblioteket idag =)
    Kram på dig!

    SvaraRadera