måndag, mars 16, 2009

Huvudvärk?!

Hum funderar på om jag blivit van, van med att ha lite spännings huvdvärk. Om jag tänker tillbaka tror jag att jag haft det till och från i en vecka inte bra. Igår när jag skulle sova och när jag satt vid tven så kände jag det... nu påminde den mig igen att det gjorde ont.
Men är ju bra att jag känner jag har ett huvud :P som man brukar säga, haha.
Ruskigt fort denna dagen har gått, nu ska jag stoppa in matlådan i micron.
Smaklig måltid på er alla!

4 kommentarer:

  1. Aj aj, inte ont i huvudet! Inte bra! Du har vä inte glömt att dricka ordentligt, själv så måste jag skärpa mig, är alldeles torr i munnen för att jag druckit för lite. Måste ju dricka extra nu för att få ut kontrasten från röntgen också.

    Vi ska vara (både jag å therese) discodivor! Har likadana silvriga tajta paljettklänningar samt typ stora afroperuker, sen blir det massa smink och stora smycken å så! HEhe! Hade ju kunnat skriva det på min blogg öf rär ingen av mina vänner eller bekanta som vet att den finns förutom Tess, ja å du å så då. MEn ingen som ska på maskeraden! =)
    Du kommer få se kort på FB efteråt, kommer bli grymt kul!

    Lycka till med föreläsningen, hör av dig om du behöver hjälp! Jag har läst retorik både på gymnasiumet och högskola.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej gumman!
    Man får vara glad över att man kan känna att man har ont någon annanstans än i magen ;) Men visst är det inget roligt med huvudvärk. Ajaj.
    Idag ringde jag min sköterska om magen. Så i morgon skulle hon ringa tillbaka när hon pratat med läkaren. Så troligtvis åker jag på någon form av lokalbehandling, vilket jag också misstänkte.
    Hur var fikan idag?
    Har funderat på det där med påsken. Det känns som om min ekonomi inte riktigt tillåter några utsvävningar just nu.. :S Jag vet ju dessutom inte om jag förblir sjukskriven i april och maj, blir jag inte det går jag utan inkomst.. Men jag vill ju så gärna!
    Blir det lugnt ikväll annars? Kramkram!!

    SvaraRadera
  3. ja huvud värk är inte roligt jag blir hemsk då går inte o prata med mig

    SvaraRadera
  4. Hellie: Tack vännen, jag får skärpa mig jag med. Man tappar taget om detta med drickandet ibland. Haha det där lät kul, kan lätt misstolkas, men du förstår mig =)
    Discodivor, nice värre! Tusan vad dunder skoj det varit att vara med er denna kväll! Men men man kan inte göra allt man vill jämt, tyvärr =/
    Tack vännen, jag behöver en knuff i baken gällande detta med föreläsningen så jag kommer igång. Har du några tipps? Ring och tala om i så fåll, så jag får upp ångan lite =)
    Kramar

    Elsa: Hej min gumma, du har nu valts ut till min gumma. För jag tror jag skriver gumman till dig jämt :) Tycker om att skriva med dig, du ger mig styrka i min vardag!
    Tror Hellei har en poäng, jag har missat vätskan lite för länge... Måste skärpa mig.
    Lokalbehandling tror jag gjör gott! Och borde satts in direkt?! Jag har haft det sen tarmen läkte i hop efter avakapninen, om man nu ska använda det ordet. *skrattar*
    Jag förstår dig fullt gällande ekonomin. Jag hade istället viljat kunna säga att vi kunde komma till dig då jag vill det. Men kan inte.. ligger ju back nått så fruktansvärt 5500 bara från förra månaden. Så måste i kapp. Jag hoppas du har en hållbarare ekonomi än min som går upp och ned.
    Ikväll blir det lungt, nu blir det tv... ja du hörde rätt... tv hihi.
    Kramar

    Mias lantraser och mer där till: Ne det är inte kul... man blir ju lätt lite disträ! Kram

    SvaraRadera