lördag, mars 21, 2009

Lördag

Varit vaken en stund, jut ätit. Men ska lägga mig igen, kroppen behöver det =)
Är super ljust i mitt sovrum då solen lyser in, men nu blir det sängen...

2 kommentarer:

  1. Hej Nilla! Låter som om du haft en trevlig kväll/natt. Skoj! Blev det hårt igår eftersom sängen kallar igen ;) Man ska passa på när man kan och tycker det är roligt.

    Använder du alltid sensura mini? Eller du har någon annan att skifta med?
    Nu fick jag som sagt tre nya att prova och det är väl påse nummer 6,7 och 8. Men jag tycker det är bra. Sist jag var hos Eva visste jag inte riktigt vad jag skulel titta efter på dem påsarna som jag kunde få prova. Då tog jag tre som var ganska lika varandra plus en påse i mini. Nu får jag prova mini i annat märke samt att jag tittade efter påsar med annan form denna gång. Spännande. Men det kommer säkert vara så att jag fastnar för sensura.

    Förstår ditt resonemang om operation. Det är ju först nu som du börjar komma tillbaka helt och hållet och då känns det som att du ska få prova på att leva lite normalt ett tag. Jag tycker du tänker rätt. Det är rätt så länge som du själv känner dig bekväm med det. Hur längesedan är det du blev opererad nu?
    Ha en bra dag!! kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Ja går kvällen, natten blev lyckad! Hårt, nja var lungt men ett glas martini förmycket för mig. Har typ drukikgt 3 gånger det här året (med nyår) Förra året blev inte många gånger iaf inte från juni och frammåt.
    Men nu känns det inte som sängen lockar utan någon film i soffan istället, får se hur jag gör.

    Ja, sen jag fick senusra mini någongång i februari ne januari!? jag är osäker, så har bara haft sensura mini. Jag har inte testat någon annan påse än sensura, men har testat alla tre storlekarn. Våran standard påse på sjukhuset är sensura maxi. sen bytte jag till midi och nu mini.
    Kul att du testat så mycket påsar. Jag har en hel del påsar jag med, men inte testat som sagt. Men är ju för såret var så länge. Och nu lägger jag energin på jobbet. Men vill testa några framöver. Din stomiteraput verkar bra, jag får be om det jag själv vill testa och ja då hitta det själv innan.
    Nu har jag inte träffat henne sen december, men var ju hos hud en gång efter det. tills sista besöket så var jag hos stomiteraputen flera gånger imånaden.

    Ja detta med operationen är jag inte redo för, skulle jag göra det nu, i det läget jag är nu, då är det ju bara för att. Vill att det ska vara mer genom tänkt och för min skull.
    Jag opererade mig 30 augusti 2009.
    Men känns som för någon månad sen, men är väl bara för att det varit segt och utdraget för mig.

    Ha en bra dag du med vännen! Kram kram

    SvaraRadera