onsdag, mars 18, 2009

.....

~ Tårar märker man,
men om hjärtat blöder vem ser det~
-
~Man måste ha något att se fram emot,
för att orka kämpa vidare~

5 kommentarer:

  1. Jag säger som Hellie, fint! Känns ganska träffande för stunden.

    Blir en sen "morgon"kommentar från mig. Vaknade sent och och har sen sprungit på toa, läst ditt otroligt fina mail, ätit frukost, uppdaterat min blogg och ja sånt plock som man gör på morgonen..

    Jag måste tacka för mailet och sms:en. Jag blir så glad och de ger mig så mycket. Mailet var helt otroligt. Det är så skönt att du bryr dig. För som du skriver så vet du vad jag går igenom, du ligger lite steget före. Även om det är olika från person till person så kan du känna igen dig mycket i det som händer hos mig för tillfället. Tror att mycket faktiskt sitter i huvudet, om man kan säga så. Magen är helt upp och ner ju men mycket är nog besvikelse.
    Jag har i dagsläget sjukskrivning nästa vecka ut också, men hur sjutton ska det gå till. Jag kan omöjligt jobba eller något nu. Jag hard essutom inget att komma tillbaka till under våren. Tror definitivt inte det är ett problem att få papper på detta kaos, men det stressar en ju onekligen ändå. Jag hatar att inte ha någon kontroll över situationen. Att jag liksom inte kan veta att i maj månad kommer jag må hyfsat så jag kan börja jobba några strödagar här och där..Kontroll och åter kontroll..

    Ditt försök med att skicka över lite sol har nog lyckats. Lite blå himmel skymtar jag allt! =)

    Så denne någon har hört av sig idag. Positivt eller negativt?
    Ha en fin dag gumman så hörs vi snart!! Stor kram till dig!!!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Glad jag blir för din kommentar när den ploppar upp i min daga skärm, har för övrigt flyttat på skärmen idag, tyckte jag behövde en annan arbetställning får så ont i nacken.
    Varsågod, blir glad att jag är till hjälp och inte bara blodigel =)
    Ja huvudet tankarna och känslorna är det som snurrar till det man vill tycker en sak men det går inte alltid. Man måste lyssna både på kroppen och huvudet och få dom att samspela.
    För dom hör ihop och påverkar varandra overhört.
    Jag fårstår precis ditt kontoll tänk och dina oroskänslor. Jag kan säga att jag har lärt mig mycket detta halvår.
    Du får tänka att du nu ska ge din kropp tid och ditt huvud måste förstå det, hur du mår i maj vet du bara då, du kan önska och sikta mot något men är svårt att bestämma. Men verkar inte orimligt att du kan jobba smått då och så... men att du när det blir maj känner och lyssnar efter.
    Jag tänkte senast i helgen, att om jag inte hävt min sjukskrivning så hade det varit i måndas nu den 15e som jag hade börjat jobba heltid igen. Känns sjukt länge.
    Du borde inte ha några oom hälst problem att få fortsatt sjukskrivning, den tid som sätts först är ju bara en "allmän tid".
    Urs vad jag tappar tråden i minna kommentare inlägg och mail när det dyker upp annat...
    Du får göra kaoset lite mer kontrollerat men tilllåta dig själv att det är kaus ett tag framöver och lyssna på vad du orkar och vad korppen pallar.
    Det tar tid (vågar snart inte säga eller skriva det ordet ;P )
    Skönt att himmelen är blå! Här gassar solen underbart.
    Ja du om det var negativt eller positivt vet jag inte... Vanligt, mysko den där någon.
    Ha det bra du med idag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Fina citat/dikter! Det är sånt man kan rwlatera till och inte en massa skit bara! Hoppas att du har en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Pernilla: Ja vist är dom, tyckte dom kännes relaterbara. Jo tack dagen har varit toppen. Din med hoppas jag?! Kram

    SvaraRadera