tisdag, mars 31, 2009

Kväller

Tjoho, gick alldeles utmärkt att jobba över idag. Åkte sedan hem och, åt mat. Så har jag grejat med diverse.
Nyss duschat och gjort alla bestyr, skönt!
Så nu blir det lite kvälls te och en macka sen sängen här, hoppas jag somnar bums...
Sov gott alla!

2 kommentarer:

  1. En nattlig liten kommentar från oss två virrhönor här nere i skåne. Nu har jag fördrvit tiden i 1½ timme och ska nog försöka göra ett nytt försök med att sussa. Nu är det nog snart dags för dig att kliva upp ur din loppelåda.. och jag kryper ner.
    Jag kände mig så positiv och full av liv igår efter att ha pratat med dig över msn. Trots att det från början var tråkigheter. Mend et är så skönt att få lufta tankar och känslor! Stor kram till dig, och lycka till med arbetsuppgifterna idag. Det klarar du galant. Gratis och betald motion och en knuff framåt för självförtroende. kan det bli bättre? KRAM

    SvaraRadera
  2. Elsa: Nattlig, morgon skulle jag vilja säga ;P Skönt för dig att krypa ner igen, men mindre skönt att du fått vara vaken mitt i natten. Jag snooza idag, får jag inte göra morgon. Tiden rinner som vatten på morgonen.
    Bra att du fick bra känsla av vårt snack igår, jag ände mig bra med efter snacket. Kan det varit så att du fick en dos av vardagslivet :)
    Tror förövrigt den där plattan är bra, men jag vill ju ha endels, plus att jag minns svagt att påsen var mindre atraktiv. Får helt enkelt testa den och se hur den är mer funktonellt.
    Tur jag har dig vännen, vi kan verkligen prata med vranda. Undra hur det blir när vi ses på riktigt :)
    Morgonen gick super bra! Blev 40 minuters promenad. Känndes gott i kroppen.
    Precis som du skriver, bidrar till motion och självförtroende, kan inte blir bättre :)
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera