onsdag, mars 04, 2009

Slut

Slutar jobbet om tio minuter, blir att byta om och åka raka vägen till Örebro.
Sen hem och få besök :D
En bra eftermiddag kväll tror jag detta kommer bli!

4 kommentarer:

  1. Nu har jag uppdaterat mig ordentligt i din blogg också, huh vad dålig jag varit på att kommentera och svara på dina frågor. Men som du kanske sett så har jag uppdaterat i min blogg om de produkter som jag fått utskrivna och som du blev lite nyfiken på. Så nu finns namn där och vad jag förstått det som så ingår alla i högkostandsskyddet.

    Nu har jag fått endels bandage att prova så nu kommer jag inte använda tvådels som jag fick med mig hem från sjukhuset. Dem plattorna hade jag 2-3 dagar men blev ändå ganska irriterad. Men stomiterapeuten trodde det var hårsäckarna som blev irriterade. Hon tyckte jag var rätt fjunig på magen..haha. Är rätt hårig på hela kroppen, eller fjunig kanske man ska säga. Inte så att jag har en grym hårväxt. ;) Men nu hoppas jag på att detta sprayet ska göra mig mindre irriterad.
    Har du en dels eller två dels?
    Den där servetten som jag fick Welland WBF eller vad den nu hette förstod jag det som att det var någon hudskyddande grej som väldigt effektivt tog bort klisterrester ochd et är ju uppskattat. För jag får precis som du en massa svarta klisterränder på magen, inte så kul. Skönt att kunna rengöra och tvätta rent ordentligt.
    Ja doftsprayen fick jag utskriven. Ingår även den i högkostnadsskyddet. Kanonbra att ha med sig (och den luktade gott..hehe)!!

    Hade tänkt ta tag i lite pyssel här hemma idag med spackling och annat, men har inte blivit nånting av det alls.. Men jag fick ju lite bråttom i morse när jag helt plötsligt skulle iväg till sjukhuset. Men skruvhålen springer inte ifrån mig precis.. Nä jag har en hyreslägenhet, men den som bott här innan har då inte spacklat och jag är lite allergisk mot sånt ;) Ligger väl i generna...haha. Så jag tänkte själv spackla igen alla hålen.

    SvaraRadera
  2. Nu har jag fått svar på mina prover också. Och allt såg bra ut. Så det är bara att avvakta igen. Det ska ju inte bli mer..men så sa de sist också..hehe. Men syster C sa nu i eftermiddags att hon trodde det var dem blodförtunnande sprutorna som jag fick när jag var inlagd. Hon tyckte hon kände igen detta från en tidigare patient. Så nu får man hålla utkik igen.
    För tillfället medicinerar jag enbart med kortison, pantoloc, triobe och calcevita. Så det är ingenting jämfört med tidigare och det är så skönt kan du tro! Städade ur mitt medicinskåp för någon dag sedan och det är en befrielse!

    Nädu, här lever man i celibat sedan 2 år tillbaka ;) Hade ett förhållande när första skovet eller det enormt långa skovet satte igång . Killen jag var tillsammans med hade ingen förståelse för sjukdomar överhuvudtaget. Han hade i princip enbart haft en fis på tvären någong gång när han var liten. Skönt för honom att vara kärnfrisk, men synd att där inte fanns någon som helst förståelse. Så det resulterade i att jag inte ville mer. Sjukdomen är en så stor del av mig så den får dem på köpet oavsett om de vill eller ej.

    Det låter som om din eftermiddag och kväll kommer att bli trevlig, hoppas det!
    Angående igår, tror du inte det kan utvecklas till något mer?

    Nu ska jag jaga ifatt min bror och fjäska lite med honom och se om han skulle vilja skruva i hop mitt badrumsskåp, försökte själv men insåg att jag är lite för klen...hehe.

    Hoppas du får en trevlig kväll som sagt och nu ska jag skärpa mig med både kommentare och utmaningen ska jag också göra!! ;)

    Sköt om dig vännen!! kramar!

    SvaraRadera
  3. 1.
    Elsa: Ingen fara, man har ju annat att göra i livet med. Kan ju inte bara sitta här :)
    Ja jag läste det nu, och kommentera lite. Det är ju super bra det med spryet, konstigt dom inte säger det. Men klart dom kan ju inte säga allt heller.
    Jag har ju varit väldigt folkuserad på mina sår, har lagt all energi på det.

    Ja det där med hår säckarna är också en variant, jag nämde ju detta med cellerna... det är ju celler även runt hårsäckarna =)
    Men raka inte! Det ska man ju göra om man har lite hår. Men jag har teorin att huden blir van precis som när man en gång i tiden tex börja plocka ögonbrunen och det gjorde skit ont, för det ju inte nu.
    Så jag misstänker det blir sämmren är man rakar. Jag har ju gjort misstaget att man engång börjat raka låren, och då blir man ju lite prickig. Det är ju lite samma grej. Och man vill ju va någorluna norman, så normal man kan bli på magen man har :)
    Tror sprayen gör susen. Men den servetten jag berätta om gör allt både rent skyddar och tar bort rester så den är perfekt, är mycket nöjd med den.
    Jag har endels SenSura mini (har alla 3 sensura storlekar hemma)

    Ska kolla upp det där med spryen är ju toppen. Är den falskan stor tror du eller kan man ha den i handväskan också?!
    Är ju en fördel om det luktar gott :o) hihi

    SvaraRadera
  4. 2.

    Är skönt att få det fräscht i lägenhten! Är sån som också vill ha ordnign och reda. Men det har ju gått perjoder man inte orkat och så och nu efter operationen har man lagt all energi på att läka.
    Men när dom kaklat köket har jag lite jag ska greja med... lampram över diskbänken med spotlights och måla några trä hyllor att sätta upp och så ska alla tavlor upp. Lite smått och gott med andra ord.

    Ja vore ju bra om det var den sprutan, då borde det lägga sig snart. Eller när tog du den sist? Känns som man borde få bort det rättsnabbt. Men men man har inte alltid förklaringar på allt.

    Hemskt man säger "nu tar jag bara" men men man blir ju van, vi är ju vanne människor.
    Ja du lämna in på apoteket va. Super bra ju =) det behövs mellan åt. Så mycket man testat och förburkat genom åren.

    Haha, kvällen vet du ju redan hur den blev!
    Svarar nej på din fråga.

    Vad är det för skåp du köpt? Vet ju att du köpt ett tillbadrummet men eftersom det är ikea så är det ju lätt att se bild :)
    Kom han och skruva åt dig, eller blir det en annan dag?!

    Ja skärp dig nu gumman, så här kan du ju inte fortsätta ;P Haha

    Var rädd om dig du med!
    Kramar

    SvaraRadera