söndag, februari 01, 2009

Första månaden borta

Nu är det 1 februari 2009, den första månaden på året har passerat och nu är det den andra som gäller! Hoppas alla hade en bra första månad?
Imorgon får jag nyckeln till min nya bostad, så kul så. Eftersom jag inte sätt just den lgh så ska det bli spännande att se den. Viste ju redan innan hur lgh ser ut och hur allt är, eftersom jag har några vänner som bott i sån. Även kollat på sån för några år sen, dock då med balkong. Och denna gång blir den ju total renoverad, nice! Längtar till alla som ska greja med lghen är klara!
Imorgon blir det att byta arbetstider till 06:00-10:00, någon vecka nu har kört 10:00-14:00 förutom på det andra stället jag sitter då har det varit 11:45-16:30 och blir nu, 07:00-11:45.
Om nio dagar ska jag till hud, längtar. Hopps den besiktingen hos dom gå bra, känns lite som man ska besikta sig :P
Idag är jag seg iaf, igår var det ju party hemma hos Millan och Martin, var grymt skoj. Men tog det lungt... Ändå råkade jag ha av ett plasthandtag till sovrummet. Ups, det låter det. Men låter farligare än det var. Men ska jag va helt ärlig så hade jag "bort" skåpluckan till sopporna med. Direkt när jag kom, skulle slänga nått och eftersom mitt halsband var hyfsat långnt så fastna det i dörren klämman som gör att dörren stängs. Eftersom det bara var sånna man krokar på så löft skåpluckan, starkt halsband det höl iaf. Men var ju lätt lagad, dessvärre inte handtaget. Låter som jag super berusad, haha. Men så var ej fallt.
Var kul att träffa folk och Henrik som varit i australien drygt en månad, kom hem igår. Så vid 22 tiden anlände han till festen efter att precis kommit hem från hela resan. Förstår han var trött/seg. Jag tänkte vid ett tiden att det var dags att gå hem, jag och Henrik bor grannar (änså länge) så tog sällskap hem. Men var sista gången, för nästa gång vi festar på samma fest, så bor jag på andra sidan kumla. Så det var kul att det blev en sista promenad, eller vad man ska kalla det.
Idag vakna jag vid hav nio, gick upp åt lite. Kika lite webbtv, sen gick jag och sov en sväng till.. Så packat lite, men nu är det mat dags.
Hoppas ni alla haft en bra lödag och får en kanon söndag?!

3 kommentarer:

  1. okejokej, nice :)

    vad kul å flytta, speciellt till en nyrenoverad lägenhet (:

    gaspedal.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Ahh, hade skrivit en kommentar till di, men den försvann innan jag hann publicera.. Men nu kommer det en till! ;)

    Vad spännande med lägenheten!! Går flyttlasset i morgon? Hoppas nu lägenheten är så fin som du hoppats på! Flyttar du in i morgon?
    Kommer du ha tillgång till internet? Mest så man inte blir oroli om man inte hör från dig på ett tag ;)

    Min rumskamrat är helt okej. Jag antar att jag fick lämna ifrån mig mitt rum pga att någon behövde det bättre än mig.. man flyttade väl på den minst sjuka och minst besvärliga typ...
    Men det känns lite oroligt att behöva gå tillbaka till sjukhuset nu med tanke på att jag haft diarréer och extremt magont idag. I sånna lägen känns det inte alls roligt att behöva dela toalett och rum. Men det är också en påminnelse om att något är jävligt fel, rent ut sagt!

    Jag återkommer med en rapport i morgon om hur snacket gåt! =)

    Hoppas du får en skön kväll!!
    Många många kramar till dig!!

    SvaraRadera
  3. Anonym/gasbedal: Ja kul med allt fräscht!

    Elsa: Urs vad jobbigt det blir när det blir så där, när man sitter och skriver.
    Mm, ska blir kul imorgon. Det beror lite på när dom som renoverar är klara, allt ska ju göras, golvet ska ju torka ett dygn när dom lagt det med, men hoppas på att vara klar med möblerna torsdag kväll. Imorgon ska jag få hjälpa att flytta kartonger till det förrådet som är på nya lgh. (det förrådet ligger på samma våning och ska inte användas som förråd av mig utan mer som en garderob så kan ställa in alla karonger där tills det ska flyttas in lghen. Blir lättare att packa det som är kvar här då om man får bort alla kartonger som står här.
    Gullig du är, skönt att du inte vill mista mig. Jag har sånt där mobilt bredband jag ska köra med så jag kommer ha uppkoppling.
    Urs, då vilken dag du haft. Men är bra att du tänker så där, vänder på det lixom. För det är ju tecken på att det är nått fel som är trasigt som vi säger =P Nått är galet! Vill att du ska få bort smärtan, var bland det skönaste efter operation (on man slapp ha smärtan efter op och allt sånt) samt att sluta springa dom där 20 gångerna på toaletten. Å att kunna äta, kunna slappna av, kunna känna lugnet, hade jag inte känt på mycke länge.
    Jag väntar på rapporten =)
    Skön kväll på dig med, så skön du kan ha... en kompis sa till mig att kika detts så delar med mig...
    http://svtplay.se/v/1417911/mia_och_klara/del_1_av_8
    Kramar från mig i soffan till dig i sjukhussängen.

    SvaraRadera