lördag, februari 14, 2009

Till mina läsare

Jag önskar alla mina läsare en riktigt
trevlig alla hjärtans dag!

Mina blogg vänner, vänner, familj, släkt, och alla nyfikna :P

Tack för att ni finns!


3 kommentarer:

  1. Hej! Förlåt att jag inte svarat tidigare men har inte sett din kommentar. Mitt liv är lite upp o ner men har nu fått diagnosen morbus crohn så nu kan man på allvar börja med behandlingar och annat. hur har du det då?

    Hoppas din alla hjärtans dag är bra!

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Hoppas att du hade en trevlig alla hjärtans dag! Själv spenderade jag kvällen i soffan halvsovandes till melodifestivalen med katten sidan om mig. Skönt faktiskt.
    Nu börjar det närma sig och det börjar bli nervöst..huh. Så nu kommer jag bli ganska frånvarande i bloggvärlden. Men jag har knappat in ditt mobilnummer i min mobil nu så jag kommer skicka ett litet livstecken i veckan, om du vill och om jag får! ;)
    Vad hittar du annars på denna söndag? Sköt om dig gumman! Kramar

    SvaraRadera
  3. Jossan: Ingen fara tjejen! Förstår det är upp och ned, hoppas det vänder rätt snart så man får lite kontroll. Skönt med en diagnos så man kan behandla rätt kan jag tänka mig. Hoppas det kommer gå bra nu!
    Jo, med mig är det bra. Rullar på och har börjat jobba heltid igen, super skönt.
    Min alla hjärtans dag var bra, lugn och skön. Träffa lite folk åt god mat.
    Hur var din?
    Kram

    Elsa: Hej gumms! Ja den var bra, åt god mat och träffa lite folk, lagom. Men var lugn. Såg melodifestivalen jag med. Skönt att du fick vila lite och mysa med kissen. Kommer ju döja ett tag till nästa gång. Precis, nu är det int många dagar kvar imorgon åker du. Förstår du inte kommer ha internet och så... men du får absolut mer än gärna höra av dig va sms... ringa med om du vill. Jag vill ha uppdatering :D Annars går jag av, av nyfikenhet!
    Men önskar dig super lycka till nu. Kommer vänta ivritg på uppdaterig, så fort du får ork!
    Hoppas du också får en toppen söndag... nu blir det kvällsmat och soffan för mig!
    Massor av kramar och lyckönskningar!

    SvaraRadera