fredag, februari 13, 2009

Sova

... eftersom jag hade blivit sen hen så hade bror och dom gått över till en fest så länge. Och sen blev det vidare till en annan fest. Så jag passar på att gå och läggamig nu så jag får lite sömn iaf någon dag denna vecka... Så skönt det ska bli att sova!
Natti natt på er!

4 kommentarer:

  1. Hej gumman! Igår var det en sån där positiv dag. Jag kände mig glad. Sista dagen på sjukhuset här i stan och alla var så snälla och förväntans fulla och jag kunde inte annat än att smittas av deras glada humör. Skönt att få känna sig glad.

    Ja, en liten viktiuppgång dock, men ändå upp. Och det var skönt att kunna få säga det till min doktor. Det visar ändå att jag vill och kan själv!! Han nämnde inget om Remeronen igår i heller..hehe. Så han ger mig nog en chans!

    Idag är det underbart väder här i skåne och det gör så mycket! Hoppas ni har solsken hos er också, annars skickar jag över lite till dig!
    Hoppas du får en fin alla hjärtans dag! Många kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppas du sovit gott! och trevlig alla hjärtans dag. Själv ska jag inte göra något speciellt idag......hoppas du har det roligare :) Kram

    SvaraRadera
  3. Du har ett Valentine´s kort att hämta hos oss... http://jomari.se/2009/02/14/happy-valentine%C2%B4s-day/

    //Jonas & Marie

    SvaraRadera
  4. Elsa: Härligt att läsa och höra att det känns positivt. Det är ju täcken på att allt rullar åt rätt håll nu.
    Tack, hoppas du också får en fin alla hjärtans dag!
    Massor av kramar från vännen i närke :)

    Sakkier: Ja det har jag, och alldeles för länge :P Jag ska nog inte heller göra nått speciellt. Hoppas vi får lika roligt. Det blir ju vad man gör det till :) Kram

    Jonas & Marie: Tack, vad glad jag blev =) Super kram till er och hela familjen!

    SvaraRadera