torsdag, februari 26, 2009

Renovering pågår!

Har nu valt ny huvudmall, en bit på väg =)
Men funka inte så bra att ändra färger och dyl. så jag får testa sen igen, hemma.

Ha tåla mod :)

5 kommentarer:

  1. Oj, här händer det grejor, vad roligt! Spännande att kika in då och då och se förändringen!
    Ja du har alldeles rätt, den bristande uppdateringen i min blogg beror på en lång sovmorgon. Trodde aldrig jag skulle vakna till liv idag. Vaknade alldeles för tidigt av ryggont. Men var så trött så jag förslyttade mig till soffan med täcke och allt och satt upp och sov i två och en halv timme till framför nyhetsmorgon. Så fråga mig inte vad som hänt i världen idag...haha. Men jag tror att det behövdes. Känns som om det komemr sovas lite mera under dagen.. ;)

    Kalaset igår var trevligt. Och god mat var det. Oj som jag åt! =) Min pappa brukar alltid gnälla på mig att jag äter för lite osv. Men till och med han tyckte jag åt mycket! =) Men sen fick jag bråttom hem. Ville undvika toabesök borta. Det är första gången som jag är hemma hos någon annan än mamma och pappa sen operationen och magen skötte sig fint! Så jag är så glad och nöjd. (och trött ;))

    Sköterskan ringde i går och meddelade att alla prover såg bra ut. Så antagligen är det någon medicin som gjort att jag ser ut som jag gör. Så nu skulle jag bara avvakta och se så det inte blir värre av det hela..

    Duktig du var som lyckades ta dig i säng så tidigt igår, det går ju verkligen framåt! hihi.
    Hur har du annars det i dag? Mår du bra och har du det bra på jobbet? Många kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Är en vana eller rutin att få morgon kommentar av dig, är så kul. Man blir lätt van :D
    Ja nu får vi se hur det blir på bloggen. Har lääänge velat ändra, men tiden och orken har inte funnits där. Men nu har jag ju kommit igång lite med jobbet och kan tänka på annat.
    Vore kul att kunna göra eget "head" eller vad alla kallar det men men man kan inte få allt här i världen :P

    Jag hör att du haft en bra går kväll, förstår dig gällande toalettbesöket, det blir bättre det med! Hemma hos mig har jag doftljus på toaletten osm jag sagt tidigare, men även spray. Jag har fått tanken några gånger att försöka hitta nån spray man kan bära med sig i handväskan. Haha låter krånglit men tänk, om man är borta och så vips så behöver det inte lukta. Iofs börjar nog dom som bor undra vad som sprayas där inne haha. Men bättre det än den andra doften, känns bättre om inte annat.

    Vilken natt/morgon du haft, du var helt klart värd sov morgonen. Är bra när man kan sova ut.
    Ja vist var jag duktig igår, tänkte köra samma race nu framöver iaf veckorna. Hoppas det går bra. Gäller bara att stänga av datorn ;) Men även att göra det som ska göras direkt så man inte skjuter upp det blir så sent då.
    Har lite plander på hur jag kan "förändra" mig så får se vad som till slut funkar.

    Bra att du äter gumman! Det behöver du! Mera mera ;)

    Ja vad svarar man på detta med proverna, det är ju inte bra på ett sätt men på ett annat är det ju det. Vore ju bra om man hittar orsaken. Men i mina öron verkar det vara cellgifterna! Om man testar att ta ut det så tar det ju en tid innan det går ur kroppen, sedan en tid för prickarna att försvinna. Så detta kan ju ta tid. Inte kul. Hoppas verkligen du får fatt på orsaken.

    Har det bra på jobbet idag, lagom att göra. Får hoppas det blir en bra dag... blir lite stressigt direkt efter jobbet, men sen ska jag försöka varva ner när jag kommer hem och hamna i säng tidigt.
    Men idag känner jag att jag vill så mycket, vill hinna allt men vet inte vart jag ska börja...
    Borde börja skriva på min föreläsning, men får börja på det imorgon och se hur långt jag kommit efter helgen. Eftersom jag inte har några pengar så får jag helt enkelt lägga energin på det som jag kan göra utan pengar :D
    Vore skönt att ha basen klar så fort som möjligt så jag kan börja öva och fin putsa och få hinna med någon övning innan framträdandet, men känns så fånigt att "öva" med ju, men det kommer ju säkert kännas fånigt när man väl står där framme med, dagen det gäller.
    Tänk om man hade vunnit på lotto eller iaf hade lite undansparat nu, mitt halvår har inte varit kul, men denna månad är inte kul om man kollar kontorna. Är så synd att en sån sak ska få "trycka ned" en när man vill och orkar så mycket. Men men, allt blir bättre med tiden.
    Man skulle vilja kunna påverka sin inkomst mer än man känner man kan klara av nu för tiden.

    Hur ser din dag ut? Får hålla utkik efter uppdatreing hos dig (kanske hunnit det mendans jag skrivit till dig nu)

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Elsa: Oj vilka långa kommentarer vi ger varandra :P

    SvaraRadera
  4. Coolt här börjar det hända grejer. Alltid skoj med att ändra lite.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Miss Attitude: Ja vist är det :D Gäller bra att få till det som man vill utan att kunna allt sånt där mordernt ;)
    Kram

    SvaraRadera