torsdag, februari 26, 2009

Vätska

Alla här ute...
Dricker ni tillräckligt?

Om inte, så ta ett glas vatten/vätska nu.

Jag kom på mig själv, druckigt alldeles för dåligt idag!

4 kommentarer:

  1. Ja, jag vet inte riktigt vad som är bäst. Om det kommit från mediciner eller vad. Men min läkare satte ut en massa grejor igår vilket är skönt, så nu blir det lite uteslutningsmetoden för att komma fram till vad som orsakat det. Men han var inte särskilt bekymrad. Vilket är rätt skönt i och för sig. Jag frågade om det inte kunde vara metotrexaten men det tvivlade han på...okej, han vet nog vad han gör! :)

    Angående detta med sprayen.. När jag var inlagd i Hbg tipsade min rumskompis om ett spray som man kan beställa från Coloplast. Vilket jag gjorde direkt när jag kom hem. Det står på deras hemsida att de har få kvar i sitt lager pga att det ska utgå. men jag lyckades beställa ett. Ozium heter det och innehåller 50 ml. En liten smidig flaska som jag har stoppat ner i min lilla necessär med extragrejor som jag alltid har med mig numera. Har dock inte fått fakturan ännu så kan inte svara på vad det kostar. men det kanske kan vara ett litet tips. Annars brukar en ask tändstickor vara bra att ha med sig ;) Det eliminerar också doft. (om man tänder en tändsticka då alltså ;))
    Nu ska jag gå och lägga mig på soffan igen, förstår inte varför jag är så rysligt trött och seg idag.. :S
    Sköt om dig!! kramis

    SvaraRadera
  2. Elsa: Klart han har koll, han är specialsiten i ditt liv :D Bara och hoppas om inte annat!

    Åh vilket tips, har jag inte sätt eller hört nått om. Men även jag kan ju missa ;D
    Jättet tack för tipset!
    Ja tändstickor går bra men tycker inte dom är så effektiva som man kan önska.
    Vila ordenligt nu gumman, klart du är trött. Kroppen blir utmattad av allt den varit med om allt som du gör och alla förändringar i kroppen.
    Trevlig vilostund!
    Krama

    SvaraRadera
  3. Ja, vi har pratat typ. Han menade väl på att han inte ser detta som nht tidsfördriv men att han just nu i sitt liv inte känner att han har tid för ngt seriöst förhållande, och det är det han tillsvidare kan erbjuda mig. I alla fall fram tilsl han gjort testerna i maj. jag sa att risken är att jag tröttnar om det aldrig utvecklas, men vi får se. Ska träffas idag iaf.

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hellie: Skönt att ha pratat. Hoppas ni får en bra kväll idag!? Hör av mig på privatare vis under kvällen.
    Kramar

    SvaraRadera