lördag, februari 28, 2009

Uniform

Uniformen är på och sminkningen är lagd... Nu återstår bara att packa med det som kan behövas samt skall ätas innan kl 22, vatten med så klart.
Tvätta glasögonen och på med baskern, sen är jag redo.
Brummar jag iväg och jobbar... Ska köra våran nya jourbil för första gången i ett arbetspass, har iofs hämtat den från verkstaden en gång, men den lilla biten räknas knappt. Skönt med automat.

2 kommentarer:

  1. Hej min vän!
    Ojoj, här var det mycket jobb! =) Men det låter som om det varit mest roligt ändå? Och sen blir det desto roligare när lönen kommer, eller hur?! ;)

    Magen ordnade till sig sedan. Jag tror nog att det kan vara en kombination av det du sa. Hade nog ätit förlite under dagen och sen var det nog också maten i fråga. Jag hade ju inte ont av det eller så, men det var ju lite jobbigt att den småpruttade och hade sig..hehe. Men det var ingen fara alls på bion. Det var inget som hördes.

    Blir det lite jobb för dig idag med?
    Själv ska det städas här hemma. Usch, tråkigt, men så välbehövligt! Sen blir det slappe resten av dagen. Så som det ska vara på söndagar! =)

    Jag måste ha missat det här med din föreläsning totalt... Vad ska du föreläsa om? Spännande!

    Vi hörs säkert senare. Hoppas du fick sova gott i natt!
    Och du, filmen var absolut sevärd!
    Många kramar ända från skåne!!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej =) Ja det blev sjuk mycket jobb. Klart det varit lite kul. Tog passet mest för min egen skull faktiskt. Pengar kan jag inte säga att det blir, efter som jag inte hade full tid i februari månad. Så det behövs fyllas ut. Men jag kom ju märmare heltid när jag gjorde på detta sättet.
    Skönt att magen ordnade sig! Jo det är ju så att tarmen jobbar ju "tom" om man inte har nått i den. Så då jobbar den med luft och det kommer ut. Men har man någonting i tarmen och den jobbar med det blir det inte pruttar alls, då kan man räkna dom :D (fast nu är du ju nära en operation så då kan det vara så ett tag) Men iaf, så regelbunden intag av food i munnen är bra, mycket bra. Bestäm dig för en tid som det max ska vara mellan intag av föda i munnen ovadsätt vad.. I början hade jag 3 timmar sen har det blivit 4 nu vet jag kappt jag har övat in det så det sitter, men inbland håller man inte detta om man gör något... så ibland kan det ta 6 timmar, men då segar tarmen lite och man märker att den protistierar ;)
    Nej idag blir det ledigt =) Ska jobba hela veckan som kommer nu...
    Skönt att få städat, jag ska ta det riktigt lungt, ända fria dagen för mig ju =)
    Jasså har du missat detta med föreläsningen?!
    http://livetskalevasnu.blogspot.com/2009/02/convatec.html
    Ska till karlstad och föreläsa om en månad :D Nervöst men kul. Gäller att lägga upp nått bra och får nått intressant att prata om :D
    Nu ska jag ta och uppdatera lite hos mig...
    Hörs senare!
    Kramar

    SvaraRadera