måndag, februari 16, 2009

Godmorgon

Morrn morrn, fanns drygt 13 bilar här när jag kom imorse. Märks det är måndag :)
Är seg, och har ont i magen. Vet inte vad det är, men gissar att jag har sträckt den sidan av mågaen som gör ont det är höger. Hoppas det bara är en sträckning och att det går över.
Nu är det bäst jag nystar upp allt här, är lastbilar över allt och många står fel...
Om fyra minuter öppnar bygget...

2 kommentarer:

  1. Huh, vad nervös jag är nu. Nu får jag på allvar känna av en normal mage som är full av fjärilar! =) Men kommer jag bara utanför ytterdörren så komemr det rulla på. Då är jag på gång!
    Tack för alla tankar, alla lyckoönskninga och för alla tummar som hålls. Jag har plitat ner ditt nummer på en papperslapp nu med ;)Så du kommer få någon form av livstecken från mig. Om inget annat kanske jag kan ta mig en runda till pappas kontor (han jobbar en del på sjukhuset i hbg) när jag är på benen igen och låna hans dator.. om de vågar släppa ut mig på en promenad vill säga ;)
    Önskar dig en bra vecka!! Många många kramar!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Åh tack för du gav mig din tid och kommentera :D Blev så glad!
    Ja nu känns det väl dom magen flyger bort snart av pirr. Dagen kommer säkert få fort och kommer hända mycket så huvudet blir helt tomt.
    Låter bra det, då har du koll på mitt nr :D
    Så bra att ha pappa på bygget, hoppas du orkar med promenad. Dom kommer låta dit knalla, för det är bra om man kan och så alltså.
    Hoppar smärtlindringen kommer funka bra för dig.
    Tack, min vecka kommer säkert vara tippen, lite mer händelse lös än din ;)
    Hörs snart igen. Kram kram kram.

    SvaraRadera