torsdag, februari 26, 2009

Timmarna efter jobbet

Gick bra hos läkaren, vi prata lite jag berätta hur allt var. Hon prata otydlig svenksa och änve orden i fel ordning, men gick bra ändå.
Fick recept på Bricanyl och remis till astma specialist, som jag förstod det. Blir bra.
När jag kom ut därifrån och startade upp mobilen igen så hade jag fåt sms från apoteket, min beställning hade kommit. Så snabbt, beställde i måndags... snabbaste leveransen jag fått. Och eftersom hon skrev ut bricanylen på elektron recept så tog jag ut det med, träffa en vän på torget och vänner till henne. Så hängde med att satt på Sveas, fiket här på torget. Sen gick jag förbi för att kika på bokrean, men kan ju inte köpa nått. Men är kul att strosa runt, känns som man gjort nått. Gick även in på låstjänst, kul att kika lite. Låter skadad jag vet :P
Var tvungen att åka förbi macken och tanka i lite bensin, så jag ska ta mig till jobbet även imorgon.
Sen hemåt, in med mig och paketet från apoteket. Röjt ordning lite snabbt så det inte ser ut som ett bombnedslag, diskade med. Skönt att ha det gjort.
Nu ska jag stoppa i mig nått att äta för om några minuter kommer Kajsa, ska hjälpa henne och greja med en sida... ni kanske får veta mer sen om det :o)

Vad gör ni?

2 kommentarer:

  1. Är det inte lite skrämmande med såna läkare? tycker att det är rätt så viktigt att man förstår varandra exakt rätt. Det får väl inte bli missförstånd? De kan säkert vara hur duktiga som helst.... bara man inte missförstår varandra. Hoppas Bricanylet hjälper dig.

    Jag har inte planerat vad jag ska göra ikväll... fast det finns mycket man skulle behöva göra.... Men återkommer sen vad jag har gjort :)

    SvaraRadera
  2. Sakke: Jo det var ju inte kul. Men jag viste ju vad jag sökte för var inte så att det var nytt. Fick henne att inse att jag inte hitta på. Så det gick bra. Besöket lädde till det jag väntade mig helt enkelt :D
    Men annars hade det nog varit problem.
    Ja då bricanylet är bra att ha nu när jag ska börja röra mig mer och träna upp mig lite.

    SvaraRadera