onsdag, januari 21, 2009

Stickar

Nu är jag hemma... Ska äta kvällsmat.
Magen är lika dan fortfarande, vet inte vad jag ska göra, har varit ute och gått men hjälper inte så mycket.
Gick bra hos kuratorn idag. Varit och kollat insperation på marieberg och så har jag fixat garn och stickor för att börja sticka en halsduk, tänkte jag skulle börja lätt :P
När man fått in tekninken igen, får man testa lite annat.

Nån annan som läser här som stickar?

2 kommentarer:

  1. Hejsan Nilla!
    Tack för dina fina kmmentarer. Jag har inte riktigt fått tummen loss att maila dig eller skriva innan. Orken är inte som den borde vara vilket du nog förstår. Sen har man fullt upp här, ingen ro och ingen vila. Toalettmaraton på förmiddagen fram till efter lunch, sen full rulle med sköterskor, dietist, dropp, besök och sen har jag varit på op idag och fått en PICC-line satt. En perifer venkateter typ. sen röntgen efter det. så det är fullt upp. Kirurgen i morgon, ännu en gång blivit varnad av "min" sköterska. Ska nog gå bra. Nu är pappa införstådd också så vi ska ge gärnet. Förhoppningsvis kan jag bli flyttad dit i veckan och få en "halv"akut op i nästa vecka. Så det var nog tur att jag fick nog i måndags och åkte in! Tur i oturen så att säga.

    Jag har stickat en del nu under tiden som jag varit sjukskriven. I julas påbörjade jag raggsock-projekt. första gången och jag blev fakiskt nöjd! Sen hard et blivit lite trekantiga sjalar coh liknande. Vad gör du för något?
    Hoppas du haft en bra dag och att du inte är helt slutkörd av jobbet nu!
    Tack snälla du för din omtanke! Kramar Elsa ;)

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej! Varsågod! Tänker på dig, mer än jag kommenterar.
    Förstår dig fullt ut, är annat i livet ditt nu. Förväntar mig varken kommentarer eller mail nu. Men blir givetvis super glad. Finns här om det är något så du vet. Du har ju nummret med ifall du känner att det är nått när du inte har tillgång till internet (hade inte jag när jag låg på kirurgen)
    Kommer tänka på dig hela morgondagen, jag hoppas det kommer gå bra! Skönt att du har pappa med dig. Jag har typ varit själv vid alla mina läkarbesök.
    Hoppas du får en snabb operation.
    Gällande stickningen så har jag köpt nu så jag kan börja har inte börjat än. Köpte så jag ska sticka en halsduk mest för att se om jag minns hur man gör och få in snittset igen. Men blev super intresserad av trekantig sjal... hur har du gjort då, finns det nått att köpa mönster eller så så man ser hur dom gör, eller har du gjort på fri hand?
    Har du sätt boken jag tipsat om i bloggen "att leva med en skugga" jag har fått hem den nu, så ska läsa när det finns tid.
    Ska försöka bli av med mitt partiella stopp.
    Ta hand om dig nu och var rädd om dig!!
    Många kramar!

    SvaraRadera