lördag, januari 10, 2009

Mätt

Kalaset var toppen, blev smörgåstårta. Är ju sååå gott!
Tårta och kaffe på det, så var man lagom mätt.
Var kul att träffa lite släkt och så, inte allt för ofta.
Fick julklappar också, 600 kr guld! Så fick jag hårnålar av lillasyster. Tack!
Nu sitter jag och lillasyster här och ska ta lite te och kvälls gotta.
Kvällen blir nog väldigt lugn och väldigt tidigt, med tanke på dygnets tidigare sömn :P

3 kommentarer:

  1. hejhej!
    Nu har jag kommit tillbaka, Kul att läsa din blogg igen :), Hoppas allt är bra med dig !:), jag hade en liten fråga. I nåtgot av dina inlägg för ett tag sedan, Det stod nämligen om någon internationell tarm dag.... om jag minns rätt. Men ialf när är den "internationella" tarm dagen , ha det bra
    kramar Sara :)

    SvaraRadera
  2. Sara: Jätte välkommen :D Jo med mig är det bra och snart hoppas jag att såren vill läka helt :D
    Hur är det med dig? Vist är det du sara som skivit i min chat ruta och lite sånt :D Måste friska upp minnet. Det där med internationella tarmdagen, har jag inget minne av... minns att jag skrivit om någon annan internationell dag men minns inte vilken. Får efterforska i det när jag har lite mer tid. Nu har jag lilla syster här. Hon fyller 15 idag så vi ska in och shoppa lite innan vi ska ha kalas.
    Kram så länge!

    SvaraRadera
  3. haha okej merieberg känner man ju till om man har släkt i örebro... ;),Såklart det är jag :), De e väl helt okej här de e ju inte bäst om man säger så... Men jag ska inte klaga :), jaa de skulle vara bra om jag fick reda på de jag har nämligen letat runt på google kollat lite på din blogg mm.... men vi hörs hadet gott :)

    SvaraRadera