söndag, januari 18, 2009

Hoppa i säng tidigt?!

Hade tänkt hoppa isäng tidigt, och gör jag inte det nu så tar det en stund innan jag kommer på tanken igen.
Så nu blir det att sova, vi hörs imorgon.
Jag ska till jobbet.
Kul, längtar, pirrigt, vänner, snacka, besökare, nervös... ja går att sätta många ord på min morgon dag...
Natti natt!
Kram till mina läsare!

Ps. Tänker på dig Elsa. Ds.

4 kommentarer:

  1. Hej! Nejdå, inga frågor är dumma;) Jag har diagnosen ibs, (öhm, som enligt mig är en diagnos läkarna sätter när de inte orkar ta reda på grundorsaken..) samt så har jag en invagination/prolaps i ändtarmen.. Härligt att du skriver så öppet om att leva med stomi på ett bra sätt, tror nog att du hjälper många att få bort farhågorna och skräcken över att få stomi.. Kram!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon söta du!
    Tack så hemskt mycket, jag är ledsen om jag stört din skönhetssömn, men du behöver säkert inte den där timmen extra för att stråla. Jag tror du strålar ändå! =) Jag har tagit din mailadress och kommer slänga i väg ett mail till dig mellan förmiddagens maraton mellan dator och toalett... det är igång igen, ingen ro och ingen vila...Ville bara önska dig lycka till idag på jobbet! Mailet kommer! kramar!!

    SvaraRadera
  3. Elsa: Tack för dom fina orden! Jag fick bra med sömn ändå. Börja ju inte jobba förens nu vid 10, men var lite stressigt. Vaknade vid 4 inatt med så känns (men inte pga stomin).
    Väntar ivrigt på att få läsa ditt mail, men blir när jag kommer hem. Går inte här på jobbet. Hoppas du får en så bra dag som du kan trotts att du får medvärka i ett maraton du inte valt själv.
    Här rullar jobbet på som om man var här i förrgår :D
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Martina: Jag är inte så påläst om IBS, men känner att jag vill ha mer koll på det än vad jag har. Är ju inte långt ifrån det man själv har. Men verkar vara ett sånt brett uttryck för det man kan ha. Förstår dina tankar om hur läkarna sätter diagnosen.
    Tycker ibland att min blogg tappar det fokus det från början var tanken att det skulle vara. Men betyder kanske bara att bloggen tillhör min vardag nu. Men glädjer mig att du tolkar den som jag vill att den ska tolkas. Jag hoppas jag finns för några iaf :D
    Hoppas du får en bra dag! Kram

    SvaraRadera