lördag, januari 24, 2009

Hejsvejs

Jag kom i från jobbet, en annan kollega kom och bytte av mig. Åkte till företaget, hämta ut kortet och sen hem. Fick ännu ett brev från försäkringskassan att det blivit fel, fick mer eller mindre panik, så min mage som börja hitta nån slags rytm ingen kändes inge vidare. Fick nästan lite ont i magen, så där sug ont inta alls som innan op. men oj så det kändes. Ringde direkt nummret till hon som skrivit pappret, men hon hade givetvis gått för dagen. Ringde planeringen och kollade lite datum med dom, och det stämmer inte som försäkringskassan skriver. Ska koll upp det nogrannare. Urk, på detta alltså. Gör så jag mår dåligt! 13 papp har inte jag att punga ut, känns inge bra nu!!
Bror kom och hämta det jag köpt med till dom, han kom precis när jag stod och prata med jobbet. Bror sa det att jag får ringa och prata med dom (FK) igen. Men va tusan, jag talade ju med samma person igår om det första brevet. Brevet som kom idag var ju utskrivet igår, hon kunde ju tagit det med mig då. Ne hon våga väl inte, fegis.
Känns som det är nått rutin papper dom skickar ut nu för att kamma in pengar, dom som inte klagar vinner dom ju på. Men fattar att det inte är så, men man kan ju börja fundera.
Johanna trilla in genom dörren med vi skulle hitta på nått åkte in på marieberg, fönster shoppa och åt. Tack Johanna för att du bjöd mig på mat :) Super gott!
Sen åkte vi och hämta hennes pojkvän utanför Örebro, vidare till MAX han var hungrig. Själv blev det bara vatten, hade glömt både min vattenflaska och min mobil hemma när vi åkte.
Var helt förvirrad efter att ha öppnat posten, så jag hade inte hjärnan med mig.
Gick in på Willy´s också, fick med mig det nödvändigaste, rymdes i en plastkasse.
Blev att jag haka på dom hem, hjälpte Johanna med att skiva CV och lite annat. Tycker hon ska söka till mitt jobb nämligen, vore kul om hon blev en kollega.
Tiden går fort när man har roligt, så det var dags att åka ut och åka lite. Dom körde hem mig i sin cheva pickup, tog vägen förbi brändåsen. Jag köpte lite salt och sött godis, men blir att smaka imorgon. Nu ska man inte äta något, utan bara lägga sig och sova. Äter man blir man pigg igen.
Så ja, nu är nu och jag ska kojsa. Ska sova ut, vill inte vakna av någon klocka. Ska kanske ställa den på nån sån där så kallad max tid, då man verligen måste ha gått upp.
Storebror fyller 31 år idag (lördag) så blir att åka dit och gratta honom, fika lite.
Vet inte vad kvällen bjuder på, kanske utgång. Talat lite om det, men inte säker på om jag vill äventyra nått med magen nu, när den sturlat i veckan. Kan tillägga att magen satte igång lite bättre idag iaf, blev super glad. Känns bra att det inte blev nått allvarligt. Men strula många dagar, ska verkligen försöka tänka mig för och vara försiktig. Som Pelle skrev i kommentaren, hur stressar man ner?! Nått vi måste lära oss. Håller med, vi är för dåliga på det. Flyter med i samhälletstempo, och så blir det som det blir.
Kanske blir en lugn kväll hemma och spela kort med Johanna och Marcus. Martin och Millan tror jag var upptagna ihelgen, så blir att leka med dom någon annan dag. Packa borde jag börja med också, men ja ni vet ju hur det ibland blir med sånt man borde.
Märks var morgondagen bjuder på, nu blir det att krypa ner bland kuddarna.
Sussa gott! Natti natt. Kram

2 kommentarer:

  1. Varför ska du betala tillbaka så mkt pengar, vad säger de har blivit fel?

    SvaraRadera
  2. Hellie: Ja du om jag det viste, får ringa dom på måndag. Måste vara nått data fel eller nått, kan inte vara möjligt. Urk för pengar nu! Kram

    SvaraRadera