söndag, januari 18, 2009

Hej, god morgon!

Jag kom upp, klockan nio som jag sa :P
Inte dåligt av mig!
Så nu har jag frukosten framför mig och har just pratat med Frida.
Blir ingen frys hämtning idag, får ta det nästa vecka.
Så istället blir det att, åka till bror sen och fika.
Få matlåda gjord och kanske en kartong eller två packade, det märks.
Blir nog sängen i tid också, som man känner nu :)
På återseende!

3 kommentarer:

  1. God middag! Var ska du flytta? Bort från Örebro eller??
    Åh vad gott med semla. Det är nog det jan kan tänka mig att synda på... *s*
    Och så var det ju det där om matlåda. Vad blir det för gott? Vi har inte riktigt bestämt någon middag här ännu... men protein och fett blir det ju iallafall... *ler*
    Hoppas på en fortsatt trevlig dag!

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Jag kikar in här med jämna mellanrum. Kul att läsa att du mår så bra och är lite sugen på att börja jobba igen! Ska du flytta till nytt bo i samma stad?
    Jag har skrivit till dig innan har jag för mig ;) Men nu börjar det närma sig besöket hos kirurgen och jag börjar bli nervös. Får man fråga hur det gick till för dig? Var det en akut operation du gjorde eller en planerad? Vad sa de om framtiden då tänker jag främst på förmågan att bilda familj ;) Du behöver inte svara om du inte vill. Hoppas du får en skön söndagskväll! kramar

    SvaraRadera
  3. Marie: Ska flytta till annan lgh där jag bor nu. Bor i Kumla. Flytta från Örebro -05.
    Ja semla är gott, men om du ska njuta av en riktigt god ska du köpa Sveas. Deras speciall, med grädde och mandelmassan blandat och ett annat bröd. Mummsigt värre! Sveas har ju öppnat även i Örebro nu.
    Matlådan lagas just nu, så ska jag nalla av den nu med. Blir ris och kyckling i ugn med grädde curry och bacon med ost på. Lätt, bara att slänga in så vänta tills det är klart. =)
    Vad blev det att äta för er?
    Hoppas ni också har en bra söndag?
    Kram

    Elsa: Hej igen, kul att du kikar in. Jag är på diverse bloggar så man minns inte alltid alla. Men minns dig svagt efters om du pluggade till apotekare...?! Ska lägga till din blogg i "jag följer" så jag får när det uppdateras :D
    Jag har varit sugen på att jobba länge, var ju igång heltid fyra veckor efter operationen men efter drygt en månad så gick det inte längre, för såren "gick upp". Så nu blir det anndra försöket, börjar med halv tid. Blir att hålla koll så läkningen inte vänder.
    Jag ska flytta till annan lgh i samma stad jag bor i. Ort mera men är faktist en stad, Kumla.
    Hoppas det går bra för dig hos kirurgen den dagen kommer. Jag träffade min när jag låg på sjukhussängen. Eftersom jag fick göra en akut operation bestämdes på tisdagen las in på onsdagen och opererades lördagen.
    Det sas mycket. Om det är något speciellt du vill veta så fråga lättare att svara så om det jag hört vet eller tänkt på sjäv. Men man ska alltid ta reda på sina fakta och lägga i hop allt och sen utifrån det bilda sin egen uppfattning. Alla är vi ju så olika.
    Men när det gäller att bilda familj, så är det ju i stora hela att man för varje gång man öppnar buken minskar risken att få barn, detta också destu mer man tar bort och destu mer "tomrum" det blir. Inga problem med att gå gravid med stomi men man ska ha koll. Men är svårt att ta upp allt. Det var lite av det jag har i tankarna när jag tänker på hur jag vill göra med min IRA. Som det är nu vill/kommer jag inte göra den.
    Har du pratat med din Speciallist läkare om de olika operationerna, eller är det de du ska göra med kirurigen?
    Fråga på så mycket du vill! Jag ska försöka svara så gått jag kan. Men tänk på att samla info och bilda din egen uppfattning :D
    Nu måste jag ta maten...
    Hör snart igen!
    Trevlig söndag på dig med!
    Kram

    SvaraRadera