tisdag, januari 13, 2009

Häktiskt

Häktisk har jag inte nu kanske. Men börjar känna att känslan smyger sig på. Finns där hela tiden.
Får försöka göra det bästa av dagarna. Men är ju så mycket man ska bör och behöver (måsten finns ju inte, skulle jag ju lära mig. Men man glömmer lätt)
Ska ta reda på hur min arbetssitvation blir från och med måndag.
Idag orkar jag inte mycket, gick upp och var till stomiterapeften och sen åkte jag till ICA och handla det nödvändigaste. Pank som man är.
Nu är jag hemma och har just ätit lite värmd mat sen igår.
Ligger i soffan och läser en tidning och ska fortsätta med det, ungefär det jag känner för.
Finns saker jag bör göra som att städa skrivbordet och packa ner alla partylite prudukter, men känner för att vila först.
I eftermiddag kommer mamma och pappa på fika, tänkte bjuda på chokladpudding :D

3 kommentarer:

  1. Sv: Hej Nilla!
    Jo Levaxin är till för min ämnesomsättning, den har ju fuckat upp sig totalt, jag gick upp 20 kilo på mindre än 6 månader, vilket jag egentligen behövde!
    /Cleo

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Idag fick jag äran att jobba i gaderoben på Svenska mässan. Jobbar du med något? :) Kram

    SvaraRadera
  3. Cleo Zatch: På så vis. Låter inte kul att kroppen jäklas så där med en. Men alla kroppar jäklas väl lite på sina sätt.
    Jag käkade Folacin för benskörheten, har ätit så mycket olika för olika saker. Men just den där medecinen minns jag. Vist är det dom där tuggtabletterna för kalsium? Eller tänker jag på fel tablett nu?
    Kikar in till dig ibland... en bra blogg du har!

    Emelie: Kul med flera jobb, hade jag också förut och är skoj. Men samtidigt tidskrävande och jobbigt. Nu har jag haft jobb i fem år och det räcker med det... Men är ju alltid kul att testa på nytt... men inte läge för det nu i mitt liv. Arbetar som väktare på securitas.
    Vad gick du iskolan?
    Kram

    SvaraRadera