måndag, januari 26, 2009

Dropp och prover

Gick till vårdcentralen, glömde mitt frikort, vet inte riktigt vart det hamnat någostans säket på nått bra ställe. Men eftersom mitt frikort är inlagt i deras dator och jag varit där 10 gånger dom senaset 12 veckorna så var det inga problem. Men idag skulle även proverna tas, så skulle till labb innan. Men jag hade givetvis glömt remislapparna, så fick gå hem och hämta dom. Tur det bara är tre minuters promenad. Fem min senare var jag på plats igen, tog bilen när jag väl kommit hem och hämtat lappen.
Vi tog öven ett extra prov förutom dom som, min specialist läkare ville ha. Det extra vi tog var socker prov (diabetes) Eftersom jag har det i släkten, och syster fick det bara för nått år sen känns det skönt att kolla. Men det såg bra ut. Inge konstigt med det, skönt. Kan man lägga det på hyllan, ett tag... får väl kolla om några år igen. Syster fick det ju när hon var runt 28.
Uj så trött jag är, man blir trött i kroppen av att få droppet med. Men har nog mycket med att man lägger sig en timme och ligger helt still.
Jag måste laga mat, hungrig nu och så behöver jag matlåda tills imorgon.
Ingen ork alls... vill ha positiva vibbar och inte bara motgångar. Men är bara jag själv som kan göra det bättre och se det positiva i det som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar