tisdag, januari 13, 2009

Plump

Vi fikade och drack massa te, spelade kort. Plump hette det om jag minns rätt... dom fick lära mig det, gick ju super fort att lära sig. Kul, riktigt kul faktiskt. Blir fler kortspelskvällar, helt klart!
Någon som spelar det och gillar det, eller kanske aboslut inte gillart. Alla är ju olika, tur är ju det!
Nu ska jag sova, imorgon kl 11 ska jag vara hos min stomiteraput. Har även (igen) bokat tvätttid mellan 16-21, och denna gång får jag inte avboka det som jag gjort dom senaste två gångerna jag bokat det här året. Har nämligen inte tvättat på hela året, låter ju hämskt. Men tur det bara gått 13 dagar än så länge :)

I ett sms där den andra personen fråga vad jag fick för dropp, råkade jag svara hjärndropp. HAHA.... så illa av mig att skriva fel. Förstod först inte svaret: Aj då, gör det ont?. Men sen fatta jag ju, när jag såg att jag skrivit fel. Så klumpigt av mig, jag mena ju så klart järndorpp.
Det biter lite mer än järntabletter och man fyller på depåerna bättre. Och mina var så tomma så jag ska ha tio gånger. Har nu två kvar, var ju ett upphåll nu vid jul. Men nu blir det två måndagar till kl 15.30. Hoppas det inte blir nått avbokat, så man blir klar med det där och kan ta lite prover igen och se hur kroppen tagit åt sig det. Finns risk för att det blir fler gånger. Men hoppas jag inte behövs.

Ne nu blir det sängen... Kram på er alla, hoppas ni haft en bra dag?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar