måndag, januari 26, 2009

God morgon gott folk!

Nu sitter jag här.... hade tänkt skriva exakt vad jag gjorde, men kom då och tänka på alla som har dropp och inte äter.
Så ja, jag kan berätta att jag surfar undertiden och ska snart sminka mig... ska till jobbet om drygt en timme. Ska bli kul!
Har ännu inte hört något ifrån chefen, som är på BB. Hoppas det går bra för dom!
Ne nu ska jag surfa vidare lite, hörs igen :D

3 kommentarer:

  1. Åh, söta du. Det var dagens omtanke! Jag känner mig rätt träffad i ditt inlägg. :)
    Hoppas du sovit gott i natt och att du mår bra! Nu närmar sig flytten med stormsteg alltså? Härligt kan jag tänka mig. Måste vara skönt att komma till ny lägenhet, göra ett nytt avstamp och kasta sig ut i livet igen? ur funkar det för dig med att lyfta och bära? Hur länge har man sådana restriktioner? Antar att det är för läkandets skull?
    Jag har börjat fundera lite kring hur man öppnar upp buken vid ingreppet. Klart man inte vill ha missprydande ärr, det är visserligen inte det största bekymret, men man tänker ju. Jag har fått höra både att man kan öppna buken men också göra via titthål, beror på om tjocktarmen sparas eller ej. Hur ser ditt ärr ut?
    Sköt om dig och hoppas du får en toppenvecka, vi hörs snart igen! kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Tänker ju på dig så klart jag kom på mig i sista sekund när jag skulle skriva :)
    Jag har sovit som en stock, när jag väl somnade. Somnade inte förens runt tre.
    Ja nu är flytten snart ett faktum, ska bli skönt. Inte för jag har lust att flytta utan för att det ska bli skönt att verkligen stara mitt nya liv! Med ork lust, samt nu kan njuta av lugnet mer än att stressa runt ständigt. Kroppen blir ju stirrig av att ha all den smärtan man hade innan.
    Jag får ännu inte lyfta tunt bära. Så jag är denna flytt beroende av hjälp. Både skönt och frusterande. Är van att klara allt själv och jobba. Men detta med att jag ännu inte kan lyfta är pga att jag haft otur med min sår läknig, detta även i sin tur för att jag inte tålde agrafferna/klämmorna. Så fick ta bort dom förtidigt och så blev det som det blev... såret och vävnaden tog över så det granulera. Men nu den 9e feb ska jag till hud och se hur det går med läkningen. Det är pga detta jag är halvt sjukskriven ännu. Jag gjorde ju min operation den 30 aug 2008. (min blogg börja då, så kika från början om du känner för att se inlägg sen då :D )
    Om jag minns rätt var restriktonerna 8 veckor minst, innan man får lyfta. Och detta är ju för att allt i kroppen ska kunna ta fäste och läka ihop.
    Känner igen dina funderingar. Men vad jag vet blir det snitt, men är så ofantligt olika för alla. En del få långe snitt en del kortare. Jag har långt. Och även märken från klämmorna samt bredare ärr, speciellt där det gått upp. Men kan inte alltid ha flyt, men jag har haft tur att stomin inte krånglat så värst på mig *peppar peppar*.
    Jag har andra jag pratat med som har super fina ärr! Har du sätt bloggarna som visat bilder på sin mage? Kan skicka länkarna, men vill kolla först om du vill se?
    Veckan kommer nog bli bra... på schemat står jobb, dropp, packning, fika med vän, mera packning och så en inflyttningsfest i helgen. Men blir en lugn sådan, pga mitt skick =)
    Hur sen din vecka ut? Vet du än när det är dag för dig (minns inte om det är bestämt dag än) Hoppas du också får en så bra vecka du kan!
    Här snöar det nu...
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. ... oj vad rädd jag blev, datorn haka sig och trodde kommentaren skulle försvinna, men komm tillbaka till läget så jag kunde posta om det *pju*!!

    SvaraRadera