torsdag, april 30, 2009

Urostomi



Jag tänker hela tiden att jag vill lära mig mer om sånt som jag inte vet något eller så mycket om, bli klokare och få mer kunskap.


Så denna dag läste jag mer om urostomi, gör det ni med Här.


2 kommentarer:

  1. Godmorgon vännen! Här hade det hänt greor sen jag kikade in igår. Jag stängde ner ganska tidigt i går kväll så det är kanske inte så konstigt att du hunnit med en hel del inlägg. Och nu är jag sen på det idag..hehe.
    Visst är det roligt att lära sig lite mer om de andra sjukdomarna med. Det är framför allt nyttigt, man får ju en ökad förståelse. Och det behöver vi nog alla för varandra.

    Låter som om du kommer få en trevlig valborgsmässoafton. Ska du få besök också?
    Vi kommer nog få precis lika fint väder här nere i dag som igår, det var sommarvärme som jag skrev till dig och det är ju härligt. Men jobbigt när man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.
    Har tagit på mig att fixa lite mat till i kväll då vi ska i väg på grille och min mamma jobbar hela dagen så hon blev glad att jag erbjuder mig att hjälpa till. Vi brukar köra lite knyte så när vi ska iväg någonstans. Så inte enbart någon står med all mat. Det är praktiskt.

    Blir det jobb hela dagen idag?
    Ha det så bra så hörs vi!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Morgon på dig, för god verkar du inte fått den. Önskar den var jätte god för dig. Det är du värld!
    Ja det har blivit några uppdateringar :)
    Precis, det ökar försåelsen för varandra.
    Ja den blir nog trevlig, lugn. Men behöver jag efter dessa veckor =)
    Besök får jag på lördag förmiddag, hon stannar till söndag eftermiddag. Så på lördagskvällen blir det Örebro, och en 25 års fest. Vem vet kanske ut gång efter det.
    Har du för fler planer för helgen, för grillning är väl ikväll för dig.
    Tur vi har våra föräldrar, och att dom blir glada :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera