fredag, april 10, 2009

Glad Påsk!

Glad Påsk!
Njut av solen, som sägs ska komma!
Jag längtar och hoppas höra hojarna och bilarn,
som tittar fram från sinna vinterförvaringar.
*påskkram*












3 kommentarer:

  1. Godmorgon vännen!
    Här har det hänt grejor sedan jag kikade in i gårkväll. Misstänkte att det var något på gång då vi pratade på msn, men inte att du pysslade till det så här. Vad roligt med alla dessa bilder. Det var ett upplyftande inlägg! =)
    Det är ganska roligt när man flyttat och följa sin trädgård genom den första våren och sommaren. Tänk så mycket nytt du kommer upptäcka varje dag då du kikar. Spännande.

    vad surt med bror, att du suttit uppe och väntat. men samtidigt rätt skönt att kunna krypa ner ändå utan att behöva ge sig iväg?

    Nu börjar stan vakna till liv här hör jag. Klockan är redan 6 och det ser ut att kunna bli riktigt fint väder här hos osss idag. Härligt. Idag ska jag iväg och kalasa hemma hos mormor. Hennes systers bror fyller år så det blir lite smörgåstårta och kaffe hos henne. Känns kul att träffa dem, men vi har det för tillfället lite "infekterat" i släkten så jag känner mig inte helt manad att ta mig dit i heller. Men det får ju gå. Det ska ju inte födelsedagsbarnet behöva lida för. Dessutom så ska jag fråga mormos syster om hon kan hjälpa mig att sy min lilla "badpuff" i frotté på maskin nu när de är nere. Göra det lite ordentligt och se om det kan vara något ;) Det funkade ju bra utan på badhuset. Men jag tror att det kan vara en bra grej faktiskt. Eller är det bara något jag fått för mig! ;)

    Nä, ska krypa ner i sängen en liten stund till och se om jag kanske kan vila ögonen en timme till eller så. Annars blir det boken som får sig en omgång.

    På tal om bilar... Visst gillar du gamla bilar? Har du hört talas om lergökarallyt? ;)
    Vi hörs! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Du kanske blev lite nyfiken...?
    http://www.lergokarallyt.se/

    Insåg till mitt förtret att det verkar som om jag inte befinner mig i stan då. Attans..

    SvaraRadera
  3. Elsa: Ja det var det jag hölls med, men ville sig inte rikgit, men till slut blev det som det blev =)
    Ja blir spännande, så alla små kryp som man får på köpet med, urk.
    Ja det var inte hela världen, var skönt som du säger att inte ge sig utt trotts allt, jag låg ju i myskläder och hade inte tänkt göra nån större grej av hämntningen.
    Blir spännande med syningen, får du lägga ut bild på sen. Men du har du lagt ut bild på dina jeans? tror inte det va? det vore någt tjejen!
    Hoppas du fått vila lite mer, men misstänker du läst massa också.
    Gillar allt med motor =) Sen finns det mer eller mindre intressanta varjianter.
    Är ju i dom krokarna jag tänkt komma och våld gästa dig =) om det inte blir midsommar förståss. Men kanske blir fler gånger om vi kommer överns :P
    Jasså inte hemma då, synd synd. Händer för skoj hos dig då?
    Kram kram

    SvaraRadera