tisdag, april 14, 2009

Go´kväll

Ja ni läste rätt ;) Jag har nu lånat en startionär dator... sååå skönt. Tack Pernilla och tjejerna, för att ni lånar ut eran. Guld värt till en internetberoende tjej som mig :P
Har varit i Hjorkvarn i kväll, och fikat haft trevligt.
När jag kom hem duscha jag och nu har jag kopplat in datorn... Men borde ha sovit för en och en halv timme sen, men det går inte alltid som man tänkt sig :P
Men nu vet ni iaf... hörs imorgon bitti igen, sov gott på er alla!

2 kommentarer:

  1. Vete sjutton vad som händer här nu..om kommentaren kom fram eller vad..provar att skicka den igen..Tur att man ibland ctrl c INNAN man skickar iväg ;) Litar inte helt på min dator längre...

    Godmorgon! Idag är jag garanterat först!! Nu är vi verkligen tillbaka i gamla gängor igen, härligt! Du har dator och jag är uppe på natten vid min vanliga tid. Haha. Ja det är väl tur man kan skratta åt eländet. men vad snällt av tjejerna att de lånar ut sin dator till dig. Man blir lätt lite beroende och man kommer ju på att man faktiskt behöver datorn och internetvärlden till ganska mycket nuförtiden. Inte bara rent nöje. Typ bank och allt sådant. Inte för att man har så mycket pengar...hehe. Men man får ju förvalta det lilla som trillar in ;)
    Nu ska jag kika runt bland alla mina fina kommentarer från dig och förshoppningsvis svara på de frågor som du legat och grunnat på heeela låånga påsken! :P

    Hoppas du får en bra dag på jobbet!!
    Kramis!

    SvaraRadera
  2. Nu du, nu ska det svaras så fingrarna glöder! =)

    Rutiner tror jag som du säger att det är mycket viktigt. Särskilt för sådana knasmagar som våra ;) Jag har i alla år blivit inpräntad av mamma hur viktigt det är med fasta rutiner så kroppen vet hur den ska må. Och det ligger väl mycket i det antar jag. Om inget annat så har jag märkt det under dessa veckrna sen operationen.

    Ja mitt badkarstränande här hemma har nog faktiskt gjort att jag vågat ta mig till badhuset. För här hemma har jag kunnat ligga i badet i en halvtimme och vet av den erfarenheten att påsen inte lossnar. Eller om jag haft en "gammal" påse på mig så vet jag hur den beter sig efter en halvtimme i varmt vatten. Så jag tror att det är ganska bra att ha vågat sig på att bada hemma. Sen är väl inte det ett måste. Man kan ju inte mer än att misslyckas om man skulle ta sig till badhuset.
    Första gången hade jag alla mina grejor med mig till badhuset och gorde mig helt klar med ny påse och allt innan jag gick hem. igår hade jag tre stycken som stod och väntade på mig och jag blev väldigt stressad. detta resulterade i att jag virade runt en av de där små make-up handdukarna runt påsen drog på mig kläderna och bytte till ny torr påse när jag kom hem eftersom jag dessutom glömt det där med filterklisterlappen igen. Och det funkade ju det med. Men skönast att göra allt på plats. Så tråkigt att behöva pilla med det när man kommer hem trött och sliten. Fast å andra sidan så var stomin så lugn så jag passade på att lufta här hemma. Så det är ju både för och nackdelar. men det jag skulle komma fram till i alla fall är att den där frottépuffen skulle varit med igår. Så nu har jag "skyndat" på mamma lite så hon skulle be sin kollega titta på det snart. Förhoppningsvis har jag en klar tills nästa helg och då ska jag ta med och visa dig hur det blev! =)

    Jag tror också helgen komemr bli kanonrolig. Det känns verkligen som om du och jag är lika där. Synd bara att det är så många mil emellan. Men tänk så roligt att ha någon uppåt i sverige att hälsa på! =) och snart kommer jag ju en liten bit högre upp, till hösten är det ju göteborg som gäller igen. Delade känslor. Men det tar vi vid ett annat tillfälle ;)

    Haha, det där med rabarbern har inte jag heller tänkt på. jag som älskar rabarberpaj!! Usch så jobbigt detta blev nu. ;) Du får väl göra som jag, göra saft på dem istället. Har ett fint recept som jag kan dela med mig av. Med rätt mycket citron i. Blir sådär friskt och somrigt. Gott.

    O, nu har jag redan suttit här i en timme och häckat. Om man ska försöka krypa ner en runda till och få nån timmes sömn innan det är dags att möta dagen?! Man kan ju försöka.

    Skickar ännu en kram...många kramar blir det...hihi!

    SvaraRadera