måndag, april 27, 2009

Godmorgon

Nu är jag tillbaka på morgonen, har hafte en bra helg. Med mycket idé byte, och plander.
Morgon ronden gick bra men uj så seg jag var i kroppen. Har inge vilat en morgon sen förra helgen, så blir nog en väldigt tidig kväll någon av dessa kvällar.
Nu äter jag frukost, en lingongrova med grurka och en hård macka plus en kopp te. Inte direkt som hotell frukosten, jag åt verkligen mycket på hotell frukosten. mer än ett mål mat :) Gäller ju att passa på, jag menar hur ofta händer det ;)
Igår var jag hemma vid 22:00, efter att ha hämtat bilen ätit mat hos vännerna och sen kikat in vännen Sanna och snacka lite strunt en stund. Insåg vid halv tio att jag faktiskt var tvungen att åka förbi ika för det viktigaste till idag, så blidde så.
Fredagens arbetsdag gick riktigt fort, fast det var en "lång" dag. Så hoppas denna dag går fort den med och att det blir sol och fint så man kan njuta lite sen... Missa ju hela soliga helgen.
Förresten, nu är björkbladen mer än som "musöron" och jag skulle tydligen klippa mina rosenbuskar då. Snacka om att det gick fort över helgen. Så i eftermiddag får jag helt enkelt kolla hur jag ska göra och göra det, så det blir rätt.
Har redan varit lite chaufförer här... Brukar annars se min bil utanför här, men istället är det fars, fin den :) Snäll han är.
Men nu börjar letandet för en bil man kan låna från torsdag och frammåt, någon som har nån?
(alla som har bil har dom ju för att dom behöver dom, så som vi bor iaf. Är ju inte heller vanligt att man har en bil som bara står, så detta blir en utmaning)
Ne nu ska jag tugga färdigt frukosten, trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar