tisdag, april 21, 2009

Krafter

Igår hade jag mycket jag tänkte blogga om, tex gasol tuber och annt.
Blev inget med någe.
Magen fortsätter i vatten flöden, fick loperamid igår. Tog mina första vid 20 tiden, men dom har inte hjälpt nått.
Nu är det verkligen genomskinligt vatten som kommer ur mig, var kommer allt vatten ifrån?
Pratade med stomiterapeften igår, och hoppas hon ringer upp idag.
Men har iaf ringt min vårdcentral för att tala med dom, vill ta prover, har varit så här en vecka nu. Fick en telefon tid 13:30, håll ut!
Jag känner mig svagare och svagare, igår blev jag lite ledsen till och med. Tror det är ovetskapen.
Tänkte nästan åka till akuten, men har ju talat med stomiterapeften och hon ska hon skulle ringa om jag fick nån tid hos läkaren. Så måste man ju jobba med, men jag kom knappt runt morgon ronden imorse. Vet inte om jag orkar imorgon, ork ork ork ork, krafter krafter krafter... efterlyses!

PS. Tackar min vän Elsa, du hjälper mig och tänker åt mig. Tack tack! DS.

2 kommentarer:

  1. Hej igen gumman!
    Jag kan inte annat än att låta bli att tänka så det knakar, för detta är verkligen ett mysterium. Jag tycker det är helknepigt! Som jag skrev i messet i morse, du har verkligen inte ändrat på någonting?? Efter att jag skickat i väg det där med maten, om du bytt något litet litet som kan tyckas vara helt obetydligt kom jag på en annan sak. Det är säkert också helt obetydligt.. men att byta ut disktrasa och diskborste och städa ur kylen och sånna grejor.. Finns ju mycket baciller som man bara föser runt med dem grejorna. Det är jäkligt långsökt, jag vet. Men man gräver ju verkligen runt i tankarna för att kunna hitta nått litet.
    Om maxdosen loperamid inte stoppar flödet är något fel. Då måste du ha fått nån infektion eller liknande.
    Bra med vårdcentralen. Lite prover skulle de väl i alla fall kunna hjälpa dig med. Det är det minsta tycker man. Sen hoppas jag att du ligge rpå så du får komma till doktorn. Annars får du söka akut. För att ha det flödet så länge är ju inte bra för kroppen. Och som du skriver, ovetskapen är ju värst. Det är den som gör att mna kan oroa ihjäl sig.
    Håll ut och va på dem på vårdcentralen och påpeka vilket problem det är!!! Och att de inte hjälper dig nämnvärt på sjukuset.
    Hör av dig när du får veta något, tänker på dig!! Stor kram!!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Jag har tänkt på dom banerna med, men jag menar jag har verkligen inte ändrat nått. Byter disktrasa gör jag ofta, borde nog egentligen ha sånna man kan tvätta. Men ne jag vill ha nya. Urs för disktrasor. Diskborste använder jag inte, men svamp däremot, farligare iofs. men den är ockås bytt lika ofta som disktrasan. Inget förändrat där heller.
    Blir gråhårig jag med, prover nästa känns det som.
    Tänk om jag orkade ligga i, får helt enkelt sätta igång så jag inte blir ännu svagare. Börjar bli rädd om levern nu med... inte bra det här.
    Jag ska försöka få tag på hon som gav mig droppet som sagt hon har ju lite mer koll på mig, och en så kallad uppbyggd person kemi med som funkar bra, toppen.
    Hoppas hon har nått hon kan göra.
    Håller dig uppdaterad. Kram

    SvaraRadera