torsdag, april 23, 2009

GRRR

Ursäkta språket, men den där katt fan som var inne för ett tag sen har varit inne här igen och pissat. OKEJ om jag hadde katt själv, då är det sånt som kan hända. Men jag har fan ingen katt! Försökar hitta vart den pissat. *GRRR*

2 kommentarer:

  1. Haha, kan skicka min kise efter honom. Misstänker att han försöker lägga in en stöt på dig, tycker du är kvarterets grannaste tös ;) För visst är det en hane. Bara odugliga män som gör sånt :P

    Yes, nu var det Emma, Mias dotter som blev utläst. Det var ingen höjdarbok precis.. Språket som vi pratade om. Det kändes sådär. Men nu har man läst den också..

    Ja det blir en lång resa i morgon. Men det kommer nog gå bra, nu är jag laddad och redo. Packad och klar så att säga...haha. Det tog lite tid innan jag kom igång med att fundera ut vad jag skulle packa med mig överhuvudtaget. Det gick trögt. Men fick i hop min lilla väska. Imponerad över att jag lyckades få ner det i en liten väska på hjul. =)
    Nä, datorn kommer jag inte ta med mig. För min dator är sådär i valet och kvalet till att vilja kasta in handduken och jag orkar inte släpa på den för att kanske sitta med den 3 timmar på tåget. Så den får stanna hemma helt enkelt. Jag har sysselsättning ändå skulle jag tro.

    Nähe, nu tror jag att jag måste fixa nån form utav mat innan jag gör något annat. Blev sådär akut hungrig nu.
    Misstänker att du just nu befinner dig i stan och gör dina ärenden som du hade på gång..
    Vi hörs sen!! kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Snällt att du tar till dina vapen för att hjälpa mig ;)

    Ne ingen höjdare den boken, men man ville ju vet hur det gått och så. Så på det stättet blev den ju intressant.

    Du hade packat mycket bättre än mig ;)

    Kram

    SvaraRadera