måndag, april 27, 2009

Forum

Skriver detta inlägg för att visa att det finns ett forum på ILCOs hemsida, klicka HÄR för att komma dit och kika in, titta och läs, skriv om ni känner för det.
Bra ställe att ta del av andras erfarenheter, men också att dela med sig av sina egna.

2 kommentarer:

  1. Morrn morrn vännen! Här var det "reklam"!! Bra! ;)
    Skönt att höra att du kom hem väl. Vilken lyx att bli bjuden på middag sådär. Men jag tycker nog allt att hela helgen har varit rena lyxen! I alla fall för mig.. Ätit gott, haft väldigt trevligt och fått snacka av sig riktigt ordentligt. Så jag är helnöjd!
    Spann du vidare på det där med vaniljyoggin när du var på ica? hehe. Sitter faktiskt nu med yoggi och fruktsallad. Mumms!

    Blev ganska sent i går då jag inte var hemma förrän på kvällen och sen envisades jag med att packa upp innan jag gick och la mig. Skönt att ha det gjort och sen har jag ju inte så mycket planerat just idag så jag hade ju ingen panik med att lägga mig i heller. Men jag var grymt trött efter en skumpig resa. Jösses vad man kan känna sig trött på småbarn ibland :P

    Det var väldigt roligt att träffa dig i helgen, vi får spinna vidare på sommarplanerna! ;)
    Ha en bra dag! kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Ja lite smygis så där, men det är ju bra att det uppmärksamas och visas lite ;) hihi.
    Mm, verligen lyx igår. Man har goda vänner runt om kring sig, och far som var så super snäll! Tacksam.
    Ja din resa var nog värre, våran var lugn och stillsamt trotts värmen. Gick fort för mig att komma fram. Läste biljetten sen, och bröjade skratta. Jag hade en timmes väntetid från hallsberg till kumla, hihi. (men du kan gissa resten själv säkert) Annars hade jag tagit en fika hos syster som vänteaktivitet :)
    Ja helgen har bjudgt på mycket gott och varit mycket trevlig!
    Jag var på ica och spanade men vaniljyoggin var slut =( liksom nästan allt pålägg... vet inte vad det var med ICA Maxi igår, det är ju inte litet om jag säger så.
    Vad mumsigt att du har god fruktsallad med yoggi. Imorgon ska jag med ha *längtar*
    Skönt att få upppackningen klar, jag får ta hand om allt idag. Men har insätt att björkarnas löv snart är större än musöron så måster verkligen klippa rosenbsukarna idag. Får kika så jag vet hur långt ner men en dess ska ska sticka upp vad jag vet.
    Blir lite småplock idag, då jag inte han få undanstädat innan jag åkate heller. Är annars skön att komma hem när man varit borta och det är stadat och fint. Min trädgård var alldeles grön och härlig när jag kom hem, det har värkligen sagt pang i trädgåden, grönskan kom fort =)
    Ja de var verkligen kul att ses, sommarplanerna ser jag fram emot, vi får boka in en helg så det blir av. Så jag kan börja samla kronor redan nu ;) Du är jätte välkommen hit med om du vill, kanske en resa upp för dig och en resa ner för mig?
    Några planer för dagen?
    Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera