fredag, april 10, 2009

Blåsa, och massa mer.

Nu har jag fått tillbaka den otroligt jobba blåsen som återkomme roch återkommer på exakt samma ställe varje gång, under tungan.
Måste nog ta reda på vad det kan vara... Har varit så lääänge.
Trodde den skulle försvinna när jag fick bort inflamationen, och att det var något som hade kommit av olika anledningar för det. Men verkar inte så.
Känns bara sååå avlägset att "söka" för att jag har en blåsa som åter kommer, jag menar vårdcentra. Ja jag behöver väl inte säga nått högt, plus att man inte behövt gå där på ÅR för man haft/har sin specialist läkare.
Detta ligger ju inte på hennes bord rikgit, så ett är inget jag ska ta med henne. Och förresten går det inte för jag har fått höra att hon ska vara borta till september, ja ni hörde september. Innan jobba hon två veckor, ledig två osv. men nu är hon lång borta. Hon är den ända som förstår mig utan att jag behöver förklara mig, hon känner mig. Det kommer kännas tomt, och jobbigt. Var jobbigt bara månaden hon var borta efter min sjukskrivning efter operationen, hon var den som hjälpte mig när ingen annan lyssna.
Och när jag ändå är på denna linjen, kan ja ju säga att jag vill ha mer prednisolonsuppar. Kommer jag få det utan att behöva förklara hela alltet och att någon ska kolla alla papper osv, innan när det vari så har det ju dröjt. Sisst när det var mina venofer droppar som min specialist läkare bestämt sagt att jag skulle ha, och inte fick dom. veckor och veckor blev till månader. Till sist när min läkare var tillbaka skulle jag istället för tre gånger få 10 gånger, ja ni hör rätt tio!
Ja man är van med det mesta.
Jag menar i detta fallet, så är det prednisolon supparna det ända som hjälper, mesasalen gör varken till eller från. i min lilla varia och blodiga ändtarm.
Sorry för språket, men det är sant. Det är min vardag och så här är det.
Vet inte hur detta tolkas i läsningen, då när man skriver inte kan få fram tonlägen. Jag kan därför poängtera att jag är inte irretaread arg eller nått. Utan detta är men tankar och så som pluppar upp ibland och just precis nu när jag skriver.
Men nu ska jag strunta i att tänka på detta och krypa ner i sängen.
Skulle ha hämtat lillbror nu och suttigt vaken... skulle ringa vid tolv. Ringde vid tolv, men då behövde han inte skjuts. Aja, så jag kunde ha sovit. Bara för jag kunde då så gick det inte, medans innan var jag trött. Vi är lite konstiga vi människor :P hihi.
Verkar som alla är på ishallen och dansen där ikväll, jag har inte hört något från nån om det.
Men kvittar, har ju 20 kr kvar till löning så det är lungt. Fått massa brev på påsten med som det är brottom med... månaderna blir tuffar och tuffare. Lite underverk nu vore kul.
Lite medvind, nerförsbacke... inte bara motvind och uppförsbacke.
Men som sagt jag har hoppet kvar, detta ska jag klara. Annars får jag väl ta smällen att pga av min sjukskriving hamna i sitserna jag hamnar. För det är ju i grund och botten mitt eget fel då jag levt som jag gjort. Inte tänkte man att allt skulle gå kjäpprätt nerför så här, icke.
Men jag är på väg upp, får ge det den tid det tar bara.
Är lite rädd bara att Frikortet (läkarbesök) tar slut snart, då jag inte minns när första datumen vart stämplat, isåfall börjar allt om där snart. Högkostnadskortet däremot räcker till 7 december 2009, bra det iaf.
Ne nog med tankar nerskrivna för mig kväll.
Natti natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar