måndag, april 27, 2009

Unga träffas - Vill du vara med?

Jag och Madde från Karlstad, har tänkt ha en träff med unga med mag och tarm samt urinvägs sjukdomar. Vi har inte bestämt exakt när, men vi tänker oss en sommar kväll vid något fint ställe där man kan tex grilla och spela kubb med mera.
Det kommer som det ser ut vara regionen från Örebro, till Karlstad (gissar Karlskoga hakar på, hoppas det iaf). Kanske ska man försöka göra den första träffen i en lite större region så de som sedan träffas kan träffas i sina län sen. Och sen se framemot UngiILCOs träffar. Mycket tankar finns det. Har ni planer?

Därför kollar jag här om det är någon som brukar kika in här och känner att ni vill vara med?
Ung ilco riktar sig till åldrarna 18-35 år.
Vore jätte kul att bara träffas. Någon som är intresserad och har förslag, så tar vi tacksamt emot dom!
Du behöver inte vara medlem i ILCO för att vara med första träffen och man behöver inte genom gått operation, våra medlemmar är anhöriga, stödmedlemar som vill bidra och finnas till, men strörst dom som har en mag tarm samt urinvägs sjukdom.


-
ILCO, Riksförbundet för stomi- och reservoaropererade är en ideell handikapporganisation för dig som är eller kommer att bli stomi- eller reservoaropererad och för dig som har andra funktionsförändringar i urinvägar respektive tarmkanal.
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar