lördag, april 18, 2009

Grillning

Blir att träffa vännerna nu och grilla lite, så ska ge mig av så jag inte blir allt för sen då vi skulle ses kl 20:00 =)
Vad gör ni ikväll?

2 kommentarer:

  1. Hej fina vännen!
    Hoppas du sover gott vid denna tiden! Som du ser så är jag uppe och gör mest ingenting. Orken börjar tryta rejält nu, nära till tårarna för att jag är så trött. Jag ska på måndag maila min doktor, har gjort det innan och han tyckte det var okej. Känner inte för att ringa för då måste jag gå via sköterskan och boka en telefontid. Men ska maila honom för jag måste dessutom fixa med mitt sjukintyg. Ska be honom skynda på remissen till reumatologen och jag ska göra en förfrågan om remiss till kurator nu med. Nu ska jag ta tag i den biten också. Tror jag hålelr på bli knäpp om detta inte ordnar till sig snart. Mycket löser sig nog om bara värken blir bra. Men man måste ju börja och dra någonstans. Så på måndag ska jag maila honom. Låter det vettigt?!

    Hoppas att grillningen blev lyckad trots att du körde lite specialkost, tack för att jag fick vara med på en liten hörna ;) Det är knepigt det där med magen. Skönt att ha sin påse vid sådana tillfällen, men också svårt att veta vad som är en matpåverkan eller en magsjuka. Men i ditt fall låter det ju mest troligt med någon maghistoria för jag tycker det suttit i länge nog om det bara skulle varit något du fått i dig?

    Nu ska jag värma min vetekudde och ta den med mig till sängen och hoppas på att den tillsammans med mina tabletter kan ge mig lite sömn. Ska inte ge mig ut på någon morgonpromenad än på några timmar. Det är ju söndag ida och det vankas tipspromenad. hihi. Veckans höjdpunkt...haha. Det blir ju inte roligare än vad man gör det till :P

    En liten fråga sådär rent praktiskt.. Har funderat på detta innan men inte tänkt på att fråga någon som kanske vet, dvs du. Hur reagerar din mage på vitlök?
    Nähe, om man ska göra ett nytt försök?!
    Är det tvätt och städ som gäller för dig som vanligt en söndag? ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej svarade just på ditt sms och där fick du lite svar på denna kommentar.
    Jag tycker du gör rätt i att maila din doktor. Detta med kuratorn ska du helt enkelt fråga om, då jag kan rekomendera det... verkligen. Är skönt att lyfta stenar, nästintill behövligt för att kunna se framåt och gå vidare och inte bli nerdagen i det mörka, typ.
    Vitlök? Har inte märkt så mycket, men ätit säkert bara några gånger. Har du märkt något? Jag inte inte tänkt så mycket på det tror jag...
    Kramar

    SvaraRadera