tisdag, april 21, 2009

Söndags jobb

Tusan tusan, fick erbjudande om en flott extra bevakning på söndag. Hade jag mer än gärna tagit, då det både är bra pass och jag behöver ha upp timmarna (blir ju inte extra pengar som många tror då jag jobbar deltid och jupp extra resten, utan blir bara mer mott rätt om man säger så). Men jag är i sthlm, och tror det kommer bli en toppen helg. Mycket idéer tips arbetsätt och plander som kommer smidas :) Med bra folk!
Då inget söndags jobb för mig inte.

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Åh så bra att de hört av sig och att de verkar ta det på allvar nu och att du sa ifrån att du inte kan ha det så här många dagar till. För det mår ju inte kroppen bra av. bara det inte är något så helgen skiter sig. Då får jag komma förbi personligen och transportera dig till Stockholm :P
    Men det är ju jättebra att du ska få remisser till prover. För det är ju a och o. Då ser man ju hur pass mycket vätska som bara åker igenom eftersom elektrolyterna rubbas ganska snabbt vid höga flöden och diarré. Hoppas bara att det går undan med kirurgkontakten också så du får en rätsida på detta!

    Mina små prickar finns kvar på benen. Inte lika röda och intensiva. De bleknar ju efterhand och jag har dessutom märkt att de blossar upp då jag har "mycket omkring mig", när kroppen känns stressad och pressad typ. Jag nämnde ju detta för min sköterska att de kommit tillbaka nu sen jag började med Dexofen, smärtstillande, mest så de vet om det och att det troligen är orsaken. Men eftersom mina prover inte varit dåliga innan och att jag inte mår dåligt av dem så har man inte gjort något åt det. De försvinner ju efterhand. ;)

    Ja det med badhuset är verkligen delade känslor. Förstår tanken hos mamma. Men samtidigt så blev jag så stressad sist som sagt och då känns det inte helt roligt. Får se hur jag känner ikväll. Som du sa, simningen tar mer på magen än man tror. Och jag kände ju att allt upp och ner med benen, framförallt högerbenet, var lite krävande. Sen behöver man ju inte vara världens hurtbulle. Jag kan ju trampa lite vatten om det skulle va så...hehe. Aja, återstår att se. Känner mig sådär seg i dag, jag blir lätt det "dagen-efter". Man tror ju man är tillbaka till 100% ;)

    Bibblan är underbar. Gratis framför allt..haha! Du får ta med nån bok på tåget. Du har ju några timmar du med. Fast du ska mest skutta mellan tågen vad jag förstod det som...haha. Jag har i af laddat med ljudbok på mp3 spelaren, böcker och en korsordsbok. Och sen misstänker jag att jag kommer sova mer än hälften av tiden. I af på hemvägen...haha.

    Skulle vårdcentralen ringa tillbaka i alla fall?
    Nu ska jag fortsätta småstäda här hemma.. :P
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Elsa: Mm men alvar är not att ta i, dom ringer inte i några klockor än. Så gäller nog att vara på sin vakt än. Men är vi ju vana vid oandra sidan.
    Ja haha, helgen får inte bli förstörd! Fen ska jag på =)
    Då får kallas pricken i fortsättningen :P
    Men är ju mysko, nästan som stress prickar på ett sätt.
    Mm, har ju inte upptäckt det där med ljudböcker än, men tror iofs att det kan var riktigt nice på tåget. Får kolla upp det!
    Mm dom ringer ju en sån där bokad dit, så har ju inte pratat med någon än. Men ska iaf prata med dom och mer eller mindre söka hon som jag vill ha nr till :) Så har jag det i fortsättningen, haha förutseende. Hoppas det går hem.
    Lycka till med städningen!
    Kram

    SvaraRadera