torsdag, april 23, 2009

Skönt

Nu är jag vaken, känner mig utvilad efter att ha vaknat till genom att betala alla räkninar (utom två). Ska äta lite frukost nu, sen är dagen startad. Tänkte väl försöka kleta i lite hårfärg i håret, är utväxt och dassigt. Men den där planen med att häva i rött för att få bort det gul gröna, det får vänta tills någon hjälper mig kleta i det. Så det inte reskeras att missas någonstans. Ska till Biblioteket sen. Men boken som jag lånat om en gång har jag en del sidor kvar på, så ska nog göra mig ett försök att läsa ut den innan jag ger mig av. Ska in på ICAMaxi med, kika vad man ka ha med i resmatsäcken. Blir ju trotts allt några timmars resa denna helg, och utsvävningskontot är inte så stort. Så här ska planeras.
Vad var det mer jag skulle göra? Ja ni ser, gör det som faller mig in. Men tror det blir att tänka ut något att laga till lunch och så, Finns inte allt för mycket efter urättning av skåpen några månader i rad. Men en så länge finns det (lovar), är väl mest fantasin och smaklökarna som sätter stopp.
Talade med en gammal vän igår, eller vet inte om jag kan kalla honom gammal vän men iaf pratar sällan nu och det var ett tag sen sist. Var kul, kände mig glad efteråt, då han är en snäll och omtänksam.
Nu var tevattnet klart, så nu blir det frukost... kom nått... har ju bara kaviar som pålägg, men så har jag ju ägg. Blir ju genast lite roligare om jag kokar ägg till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar