måndag, maj 04, 2009

Utemöbler

Håller på och letar utemöbler, vill ha ett sånt trädgårdsätt. Men det kostar ju mulltum, funderar på begagnat nu... Men kostar ju det med. Någon som har tips på vart man kan köpa utemöbler till hyffsat pris eller kanske har något att sälja?
Alla tips är välkomna :)

2 kommentarer:

  1. Vi köpte våra på jysk, de är snygga och billiga! Ikea har ett set som min svåger köpte, bord, två stolar och en soffa i rent trä för knappt tusen kr. Helt ok pris!

    Ja, det stämmer att jag har en tarmsjukdom. Fick först diagnosen UC men nu har de i princip ändrat till MC. Haft ett skov i ett drygt år nu vilket har innefattat veckolånga tarmvilor, mycket kortison, aferes osv, utan att det "händer något". Förra veckan körde vi igång med 50 mg prednisolon + humira igen, så nu prövar vi en runda till. Annars är det väl "riva ut hela rasket" som gäller gissar jag. (har inflammation i 3 tarmar). Läste att du har UC, är du besvärsfri efter operationerna?

    Kram och godnatt!

    SvaraRadera
  2. Mi: Jag har kikat på nätet och så men inte funnit något till bra pris, men finns mycket man skulle vilja ha :)
    Åh jag ska genast kolla in vad det var på ikea och jysk tror jag är lättast och besöka med. Kan va nått att göra onsdag när jag glider förbi alla affärer. Jätte tack för tipset!
    Hur länge har du haft första diagnosen? Är tydligen vanligt med fel diagnosering =(
    Tarmvila, hur har det hjälpt dig? Känns det bättre. Kortison tillhör vardagen för oss, dess väre.
    Hoppas verligen det hjälper med medicinerna denna gång! *håller tummen*
    Hur mycket är det tal om att ta bort och vad om det blir så?
    Jag är besvärsfri helt sen min operation (sjukdomssymtomen från tarmen alltså) Det ända jag har kvar är min ändtarm på fem cm, och en har varit 85 % ínflamerad, så behandlat den med predisolonsuppar och nu verkar det bli bättre, skönt.
    Men hur tradigt det än låter och hur mycket du än få höra det (gissar ja). Så kan jag säga att jag (det är givetvis olika) mår mycket bättre. Riktigt mycket bättre. Dag och natt.
    Men det är ju olika för alla. Och man har ju sina dagar. Men så är det ju med allt. Man får göra det bästa av det och se det posetiva.
    (jag har bara gjort en operation)
    Hoppas dagen varit bra, trevlig kväll. Sov gott!
    Kram

    SvaraRadera