måndag, maj 25, 2009

Lunch


Sitter och äter lunch i solen. Får se hur länge man lyckas innan någon kommer... :)

2 kommentarer:

  1. Luncherna ska man utnyttja till att ladda batterierna, så att du intar den under bar himmel tycker jag bådar gott :) Maten smakar bättre utomhus också.

    Jag tycker att det är jättebra att du är öppen med din stomi osv, det hjälper oss andra som är nykomlingar på området, jag både lär mig hur saker och ting funkar samt har fått ett annat förhållningssätt till tanken att jag antagligen måste opereras. Keep up the good work! Kram

    SvaraRadera
  2. Mi: Ja det är gott att äta ute och solen är underbart härlig och värmer, en annan månste ju ha full mondering(uniform).
    Dessvärre är det inte ofta det är lung och ro vid måltiderna för mig, när jag jobbar. Då jag har arbetstid hela tiden, och enbart måltidsuppehåll, äter om det finns tid. Men det gör det. Bara det att man ofta får ta en tugga jobba, ta en tugga jobba och osv. men man har lärt sig med åren :) Idag var det riktigt härligt, 11 minuter helt fritt, super skönt!
    Kul att höra att man bidrar, är det som driver än :)
    Hur mår du nu? Och hur långt är det till en ev kommande operation?
    Jag hoppas du hittar något som underhåller inflamationen och slipper det. Men o andra sidan vill jag även säga att om det blir operation och man kommit till det stadiet så är det så otroligt skönt efteråt, då man faktiskt mår bättre. Mycket bättre i mitt fall. Fast ovadsätt om det är så, så glömmer man fort bort det. Man får påminna sig helt enkelt. Vissa saker jag gör så kommer jag på mig själv, som när man äter ute, varje gång jag beställt glass på donkent ex, då tänker jag på hur jag kan njuta av att äta och annat. Listan kan göras lång. Men ändå glömmmer man det.
    Hoppas veckan din börjat bra och att du har en bra dag?!
    Kramar

    SvaraRadera