tisdag, maj 05, 2009

Länkar

Här är olika länkar:

HÄR - Ny metod visar inflammation i tarmen.

HÄR - Gåtan Crohns sjukdom ett steg närmare sin lösning.

HÄR - Ny metod mot obotlig sjukdom. (denna har jag publicerat förut)

HÄR - Tvillingstudie belyser samband mellan tarmflora och hälsa.




2 kommentarer:

  1. Vet inte om du fick min förra kommentar för det blev helknas när jag skulle skicka i väg den...tur man ctrl c:ar innan man klickar iväg den...

    Hej Nilla-vännen!
    Det blev minnsan ingen mer sömn för mig, får ta en middagslur på soffan i stället. Jag traskade ut i skogen och insupade lite frisk luft. Blev en långpromenad och det var skönt att komma hem och ta en varm dusch och äta en god frukost med mammas hembakta bullar som jag fick med mig igår. Och en god kaffe till det. Så nu är jag snart redo för en middagslur ;)

    Jag förstår dig helt och hållet med midsommar. Jag kan säga som så, våra plånböcker gapar nog lika tomma båda två ;) Kan vi inte sikta in oss på augusti i stället då? Då jobbar jag inte i heller och har förhoppningsvis lite mer ork med. Lite trist för det hade varit roligt med midsommar annars. Men tar vi det lite senare så kanske vi kan hitta på något roligt med. Låter det okej?

    Ser intressant ut det här med länkarna. Ska kika in och se vad det är för något. Var så snabb att börja svara på kommentaren..hehe.

    Ja, jag kan bli din personliga väckarklocka. Jag vaknar mellan 3 och 4 varje natt, är det en rimlig tid att ringa? hehe.

    Jobba på och skynda dig med bilen så du får komma i säng i god tid i dag! Jobbigt när man känner att man inte får sova tillräckligt..
    Har ni också regn och grått hos er idag?
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej hej hej, blir så glad över kommentarerna :)

    Låter verligen skönt att få komma in i värmen igen, är riktigt ruskigt kallt blåsigt och blött här uppe hos oss med.

    Ja vi är nog inte så rika någon av oss, och jag tror vi kan få det riktigt skoj även i augusti. Även om det hade varit riktigt kul att fira midsommar ihop, då det händer lite mer (eller ja sägs att det gör det iaf ;P )
    Men vår augusti träff blir ju vad man gör den till :)
    Oj känner mig förrvirrad i min kommentar då det kommer både danskar och polaker hit och tarlar med mig.
    Ja du kan var min veckar klocka, om du inte somnat om när jag ska upp vid 04:30 :P
    Du det blidde inget alls med någe idag, inget norrköping inget inlämning av bil =( Vet inte om det ens blir denna vecka med bilen :´/
    Men norrköping blir det på torsdag istället.
    Urs nu börjar jag verkligen känna mer och mer och mer av beroende känslan, jag avskyr den. Hade klarat mig rätt bra ändå tyckte jag, men nu känns det.
    Blir väl kanske kolla navet idag istället. Men är inte lockande i regnet att kika ute möbler. Men är bra för minna gräsfrön att det regnar lite :) Och det är ju nu man ska vara inne i affärer :P
    Tack för kramen, kram tebaka!

    SvaraRadera