torsdag, maj 28, 2009

Gul och blå


Ne, jag är inte slagen gul och blå. Var ju som sagt på willys nyss, haja till när jag såg dessa... Varför har dom gjort dom gula och blå? Är ju inte nationaldagen ännu, ha ha.

2 kommentarer:

  1. Häftigt. Har faktiskt sett dem innan. Kan det vara så att de är gula och blå för att de är typiskt svensk. Eller det kanske det inte är...haha.
    Nu har jag precis avslutat ett telefonsamtal och tyckte så synd om dig när du sa att du inte får några kommentarer längre :P Så nu får du en från mig. Jag måste erkänna att jag varit ruskigt dålig på att kommentera här hos dig. Det var ju som vi prata om innan. Det går ju upp och ner med det här med bloggandet.
    På tal om att skriva. Jag har lagt mig i disskusionen på facebook...haha. Bättre sent än aldrig. Västervik och stuga tycker jag låter väldigt mysigt det med!

    Hoppas att samtalet hos kuratorn idag gick bra. Det är alltid lika skönt när man kommer där ifrån. Man får ventilera precis vad man vill, ingen som tycker man är tröttsam eller jobbig för att man "älter".

    Hoppas nu du får en trevlig kväll! Ha det bra vännen! kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Jag blev lite förvånad, sånna får man käka på national dagen, haha :P
    Åh, tack för kommentaren gumman. Alltid kul att få från dig!! Ja det går upp och ner, och nu är det ju vår, snart sommar och mycke annat görs =) Men är ju bra det med.
    Har nu svarat på diskutionen, ... jag tycker det vore super kul om vi kunde ses... bestämma nått så man har nått att se framemot och sikta mot.
    Samtalet var bra idag, och det blir längre och längre mellan våra träffar och det är ju bra, är super skönt att diskutera av sig så man kan ta nya tag och ny energi.
    Det blev en liten snabbt svar... mu måste jag kojsa..
    Många kramar till dig min vän!

    SvaraRadera