onsdag, maj 27, 2009

Onsdag morgon!

Morrn morrn... nu äter jag frukost. Har rondat klart, och kan meddela att det blåser storm här! Jag höll nästintill på att blåsa bort, fick hålla hårt i huvudbonaden.
När jag slutar idag ska jag klippa av mig håret, igen :) Gjorde ju det i oktober sist, men vuxit mycket. Funderar på om jag ska våga klippa mig aninen kortare en sist, då det känndes som det tappa formen och frisyren rätt fort.
Men får se, vill ju kunna ha det i toffs. Eller är kan man använda ordet måste, för jag tycker det är osnyggt att ha huvudbonad på jobbet med utsläppt hår.
Iaf, imorgon bitti. Den sovmorgonen, ser jag mer än fram emot, riktigt längtar!
Sen vid 11:00 ska jag göra mitt första besök hos sjukgymnasten, blir intressant att se vad vi kan åstakomma. Känns som jag sakgt lite tidigare att gå dit så här lång tid efter operationen, men verka inte som hon som bokade tiden åt mig gjorde det.
Och är ju bättre att jag faktiskt vågar lita på min mage/kropp och börjar använda den fullt ut. Men har man haft sår ett halvår så påverkar det, iaf mig. Ska försöka få bort tankarna, med något av det största jag tänker på är detta med prock, jag är inte livrädd för att få det. Tycker bara det är bra onödigt, men o andra sidan finns det inget som säger att det är bättre att undvika saker och ting. Snarare tvärtt om!
Efter lunchen sen ska jag till kuratorn, känns skönt samtidigt som jag inte känner jag har massa och ventilera. Men på nått konstigt sätt känns det ändå som det finns det. Fast inget uppenbart, utan att nått gömmer sig. Konstig känsla det där, märks vad våran träff kan göra idag.
Till kvällen har jag spa party hemma hos mig, hoppas det är många vänner som dyker upp.
Ne just frukosten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar