fredag, maj 08, 2009

Hicka

Har fått hicka.

Tänker på min operation och min läkning av magen när jag hickar, sååå häskt att hicka då!
Grymt hemskt, nästan så jag känner hur ont det gör nu, fast det inte alls gör ont.
Men på nått sätt är jag typ rädd för att hicka.

6 kommentarer:

  1. Jag känner så väl igen det där. Fast min nojja sitter i att nysa. Jag kan fortfarande inte nysa normalt. Jag vågar inte utan fjuttar fram dem så då behöver jag nysa ännu fler gånger i stället ;)
    Hicka har jag inte tänkt på..har nog inte haft det sen op...hehe. Hosta och sätta i halsen är helle ringen hit. Man är lite smålöjlig för man håller fortfarande emot. Men det är bara för att man vet hur ont det gjorde som nyopererad.

    Kramkram!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Ja vist sitter känslan tanken rädslan kvar ...

    SvaraRadera
  3. Tack för kommentarerna i min blogg! Dramaqueen? det är väl ändå det sista jag är?

    SvaraRadera
  4. Elsa: Varsågod. Dramaqueen är det absolut sista du är. Om du är det, vad är jag då!? *skrattar för mig själv*
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej Nillano!
    jag har aldrig skrivit tidigare, men i dag tänkte jag hejja lite på dig! Har läst din blogg varje dag sen i januari, varit inne sjukt många ggr/dag! Mina barn (18&22)skojar å säger att jag blivit en bloggstalker! Men det är så kul å läsa om era (Elsas å dina)vardagsbestyr! Mer inlägg!!!
    Som sagt, på måndag smäller det, då läggs min loopileostomi ner igen. Det ska bli så skönt för den är lite dum, den ligger precis i nivå med huden. Så varje litet sketet byte är en hel process i sig, alla tänkbara "tillbehör" som nånsin uppfunnits har jag...
    Det var aldrig meningen att det skulle bli en stomi, men de råkade skada bakre vaginaväggen när de "sköt" av tarmbiten, så för att den skulle läka ifred så...
    Men tillbaka till dig, tack för att ni skriver å att man kan få vara "delaktig" i er vardag tjejer, ni är så härligt glada varje dag!
    Det är upplyftande att läsa om er två när man ligger där å känner sig som ett gammalt durkslag - hål överallt! Kramar/Lalli

    SvaraRadera
  6. Anonym/Lalli: Hej! Så glad jag är att tittar in hos mig, och att du gjorde ett avtryck, man undrar ofta vilka som är inne hos en :) Har du någon egen blogg? Eller är du bloggläsare :P
    Varje dag sen januari, inte dåligt hörru ;) Du får hälsa dina barn. Vi är lite aktiva Elsa och Jag, är skoj.
    Nu har det varit lungt med inlägg ett tag, går upp och ner med det, man skriver för sig själv. Men man blir väldigt glad och peppad att skriva när man får sånna här kommentarer!
    Som sagt, måndag? Nu hänger jag inte med. Så du ska ta ner din loop, så skönt. Inte koj om den strulat. Varför har du fått stomin, jag menar sjukdom eller annat? Skada tarmen när de sköt?! Jag blir bara mer nyfiken nu hörru ;) Du får gärna maila om du vill?
    Mm det är en liten process men man får försöka hitta sina knep, känns inte lika kul om man är borta men går ju det med. Man vill ha sina rutiner :)
    Tack, var kul att höra. Man känner sig inte alltid så glad. Men man ska vara positiv.
    Durkslag, men gumms. Du längtar du till att bli ordning fixad nu vid opertionen kan jag tänka mig.
    Tack så jätte mycket för din kommentar, värmde!
    Hoppas vi hörs mer!
    Många kramar!

    SvaraRadera