torsdag, december 11, 2008

Julbord

Imorgon ska jag på julbord med jobbet. Ska bli trevligt!
Min kollega rinde i veckan och sa att vi skulle var hos han innan, och att vi skulle ses vid fem. Var även fixat med skjuts till jubordet, och allt det där var jag inräknad i. Underbara vänner!
Så imorgon blir det kul, men en utmaning med. Nu när jag inte hunnit testa så mycket i matväg än, sen efter operationen. Men tror julbord har rätt bra blandning. Men blir spännande. Rödbättor har jag hört man inte ska äta. en men man får väl se hur det går. Märks på lördag om inte annat... tänkte testa hur det är med öl eller nått annat alkoholhaltigt. Undrar vad som kan tänkas vara bäst. Blir nog bra iaf =)
Nu borde jag sova, för imorgon kommer Millan och hämtar mig vid tio. Då ska vi in till marieberg hon ska köpa några skjortor till Martin, som ska också på julbord med hans jobb.
Jag ska byta ett linne och hitta ett till basline som är lite längre och inte har brottarrygg. Hoppas jag gör det så jag kan ha det jag tänkte ha på julbordet.
Sen blir det hem och stå i sånt man måste, och göra sig fin. Ladda upp lite... kl fyra är det ju dags börja ge sig av till förliret.
Man får se hur morgon dagen och kvällen blir!
Ne nu blir det att avrunda här, natti gott folk!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar