lördag, november 29, 2008

Triathlon - David Svensson

Är som sagt på en ilco träff i sthlm, dagen bjöd på en föreläsning av David Svensson som är triathlon utövare, eller hur man nu säger.
En mycket givande föreläsnings som höjde upp den microskopiska energin man själv har i sig att man vill träna. Posetivt och inspererande! Helt klart bra David, tack!
Får försöka hålla min känsla vid liv, tills jag själv kan börja träna igen (måste ju läka i hop först) Men om jag mot för modan skulle ha tappat känlsan, så får jag gå in på hans hemsida samt läsa hans blogg så minns man säkerligen tillbaka tills idag! Så man får den där träningsmotiviationen igen.
Nu ska ju jag inte blir nån super tränad Nilla på den nivån, men jag vill kunna bli vardags aktiv om jag ska kalla det så =)
Synd att någon ska behöva sätta kniven i en för att man ska inse hur viktig verkligen kroppens muskler och organ är för en, och att magen är centrum. Man vet ju, men att man verklgien förstår också.
I övrigt har dagen bjudit på mycket bra diskutioner och byten av erfarenheter, känns härligt att kunna känna att andra förstår en och att man inte är ensam på jorden (vet man ju, men här är man inte ensam i rummet om det)
Var ute på en liten promenad, då menar jag verkligen liten. Som en nål i en höstack i gämförelse.
Ne nu hinner jag inte trycka ner dessa tangenter mera utan ska ner och äta middag med alla, hungrig så det ska bli gott.
Dess värre har jag inte känt någon matlust sen jag reste hemifrån, vet inte vad det är. Men kanske är för lite kontroll från min sida. Är ju trots allt första trippen för mig efter min operation.
Man lär sig med tiden, blir bra sen när man hunnit testa mar och så.
Vad lördags kvällen bjuder på, får vi se när det är bestämt =)
Trevlig kväll på era alla!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar