söndag, november 23, 2008

Nedräkning

Nu är det snart dags att börja räkna ner till Ilcos-sthlm resa... Ska blir spännande att komma iväg och träffa alla.
Jag hoppas också jag kan börja räkna ner dagarna tills jag blir frisk. Ska vara hemma från jobbet imorgon med... är inte i skick att jobba än.
Sitter och har idol i bakgrunden, Johan Palm som sjunger en låt till sin bror... han missa just några ord.
Blir att fortsätta sitta och ligga i soffan för att krya på mig!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jo då - det är ok. Är fortfarande inte helt bra från mina magkatarrssymptom som blev jobbiga efter operationen. Men det är bättre i alla fall. Fast jag måste fortfarande vara försiktig med vad jag äter.

    Annars är det lite jobbigt att jag har problem med urinblåsan också och nervsmärtor i underlivet. Har tidigare krysttömt blåsan och får göra det nu igen när det läkt så pass som det gjort nu, men jag är lite rädd att överbelasta magen (rädd att få bråck) så jag har inte vågat börja med det igen än riktigt. Plus att det är svårt att hitta rätt när man skall försöka ta i med rätt muskler, hålla emot runt stomin och slappna av på rätt sätt också.

    Jag har tappat blåsan med kateter vid varje toalettbesök sedan operationen. Ibland blir det irriterat och retar blåsan och ibland känns det helt ok. Lite krångligt när man är hemifrån bara. Men annars är det faktiskt rätt skönt att bara kunna sätta sig och låta blåsan göra jobbet istället för att behöva sitta och klämma i i typ 5-10 minuter. :) Infektionsrisken är ju också lite högre när man tappar sig, men det är bara att hoppas att det inte blir några problem.

    Att visa magen har jag inga problem med egentligen. Inte för stomins del. Bara den funkar som den skall och det inte blir några problem så är jag bara nöjd och glad över alla fördelar den har.

    Krya på dig nu!

    SvaraRadera