tisdag, november 25, 2008

Biltur

Då ska vi se, jag har diskat (fast kom lite disk från kvällsmaten nu)
Hur var det då med plockningen, nje, den har det inte gått så jätte bra med det. Får väl ta det imorgon. Tvättning blev det inte heller. Mat blidde det inte alls utan bara massa mackor och annat man kan äta snabbt. Fy på mig *slår på fingrarna* Men imorgon ska jag laga mat =) Och planen är att jag ska äta samma på torsdag, sen åker jag till sthlm på fredag och då äter jag på stan.
Till det jag gjort då... Duschat och det som hör till och lite till.
Sen ringde pappa och fråga fall jag kunde köra hem honom från stationen (han ligger ute på jobb varannan vecka och idag är det hemkomsten) Så det planera vi att jag skulle göra, han anländer 19:50.
Jag hade beställningen på apoteket låg och insåg att dom stänger ju 18:00 och klockan var då 17:43, så jag tog mig ut i bilen och urk så mycket snö det var på den (stått sen förra onsdagen) När det var klart åkte jag till apoteket och tillhörde dom kunderna som fick gå ut genom den stängda entrén, men fick ut mina saker iaf. Gick sakta tillbilen, efter som jag inte hade brottom då det var 50 min innan pappa kommer in med tåget. Åkte för att handla det viktigaste.
Gick in på Ica Maxi och knalla sakta runt, ovanligt för mig... brukar nämligen alltid gå snabbt (har alltid något att göra)
När jag var klar så var klockan bara 18:30... seeegt... jag brukar storhandla på en halvtimme annars... men det var ju på den tiden jag hade min inflamerade tarm i kroppen.
Åkte och parkerade utanför stationen och satt och lyssna på lite musik i bilen. Metallica och Evanescence, blev det undertiden jag stod där.
Till slut kom min pappa kånkandes på sina väskor, inte kul för han (har ont i ryggen). Sen rulla vi hem till dom. Åkte förbi och kollade vad lägenheten som jag skrivit upp mig på och den låg bra för att var i det området. Blir skoj om jag får den. Ute plats med gräsplätt och allt :P
Sen åkte jag hemmåt, men vände igen då jag kom på att jag kunde åka förbi mitt förråd (hyr ett större på ett annat ställe) Hämtade kartongen med lite av adventspyntet. Så nu står den här hemma tills det är dags att packa upp den (kanske det blir mer lockande att plocka ordning och damma av lite)
Har just ätit kvällsmat och nu blir det slapp framför tven.
Inte hänt mycket idag, men destu mer en dom tidigare dagarna. Nu börjar jag känna att jag snart är frisk iaf!! Skönt att förkylningen börjat ge upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar