fredag, oktober 31, 2008

Verkstad/Shopping/Glädje/Tårar/Jobb och mycket mera.

Jag blogga dåligt igår fasten jag gjorde massor, tosdagen innehöll både skratt och gråt. Gick upp gjorde iordning mig, åkte vidare till OKQ8 och tvätta bilen (så verkstadskillarna inte blir tokig på att man har skitig bil) vidare in till rejmes lillån, där jag lämnade in bilen. Gick vidare till busshållsplatsen och när jag hade drygt tio meter kvar kom bussen, tur det stod en som skulle med så bussen stanna och ajg han med. Var första buss resan för mig efter dom införde sms biljett systemet. Men jag hade varit duktig och sparat sms nummret i mobilen och viste att jag skulle skirva in ÖV och sända det så jag hann det med. Så satte jag mig och vips så var jag på järntorget. Pratade med far i telen och insåg att klockan bara var 09.20 och inget öppna förens 10.00. Så gick in på träffpunkt och satte mig då det var svinkallt ute. Medans jag satt där ringde han från rejmes som hjälpte mig med bilen och sa att do hittat felet och att det var cupé fläktmotorn. Jaha tänkte jag, det var det drya kalaset. 3500 landa det på. Men efter som jag var beroende av att få fläkten att funka på studds så fick han laga det då han hade grejer hemma och kunde vara klar med bilen kl 13.00. När vi pratat klart öppnade butikerna och jag börja strosa runt i divere butiker Smsa med kollegan som satt på extrabevakning och sen ringde Eika och fråga om jag var inne istan, och var jag ju. Hon med, så vi träffades gick lite i affärer och luncha. Där vi luncha träffa vi också Emeli en kompis som jag inte viste att hon börjat jobba där.
Shoppade lite för mycket, men vet inte vad det är med mig är ingen shoppare men nu känns det som jag behöver det. Men är farligt att tänka så i längden. Köpte halsduk vantar och mössa, har jag inte gjort sen 2004 så var välbehövligt.Hitta en skarf också, gilla den =) Så blev den två lång ärmade baströjor. Strumpor, trosor, knästrumpor, skinnhanskar, fingervantar. resväska (som jag förövrigt tänkt köpa i 5 år men har lånat brors när jag rest till Karin, men jag vill ha en som man kan ha så fort man reser. så man slipper rygg säck och kånka och bära =) så nu har jag en svart på hjul. Köpte en billig på coop 199kr medlemserbjudande. Köpte en present till Karin, gillar att glädja och ge andra saker. Hitta även stoleken på byxorna hon skulle ha på ett par byxor när hon var i sverige i helgen, men den stoleken fanns inte. Men komiskt nog hitta jag dessa byxor med rätt stolek i samma köpcentrum fast i en butik 3 butiker från den andra butiken hon testa dom andra i. Men hon har ju åkt tillbaka till tyskland, jag ringde henne på studds och fråga fall jag skulle köpa dom. Hon funderarde lite. Jag la undan dom för en timme och jag han inte ens gå tio meter utan för butiken förens hon ringer och säger att jag skulle köpa dom! Tycker hon gjorde rätt, hon gillar byxorna och är ändå inte en jätte vild chansning då hon testat dom dom (nästan) och var ju inte så dyra. Så nu har jag hjälpt vännen, har byxorna här så ska åka med dom till hennes mamma någon dag... för hon och hennes mormor ska till sthlm och hälsa på henne när hon kommer dit och då ska hon få byxorna =) Som sagt jag gillar att göra saker för andra! Spelar ingen roll om det är stora eller små saker, även dom små gör någon lycklig och att ge glädje och lycka till andra är lycka tillbaka.
Jag strosad runt lite till och gick in på intersport för att kolla pilates boll och sånna träningsredskap. Fanns lite mer än jag tänkte mig så jag måste fundera lite till på vad jag vill ha och vad jag tror jag kommer använda. Så det inte blir som det oftast blir för mig iaf att man köper och tycker att nu ska jag börja med en ny vana och så gör man det i två veckor sen har det runnit ut i sanden. Men en boll blir det så småning om iaf... för att träna upp bålmusklerna. Men nu har jag ju fått låna min vän Helenas, tack Helena!
Just ja när jag var inne och köpte resväskan på coop som jag skrev om tidigare så mötte jag en gamal lärare, klassföreståndare Rolf. Ja komiskt nog så gjorde jag det, han sa att dom hade pratat om mig här om dagen. Jasså sa jag men kom då på att ju hade mött Marita min andra klassföreståndare samma år (dom var två) på Willys här om dagen, säkert bloggat om det?! Dom hade åkt till samhället som jag bodde i när jag gick i deras klass och då hade Marita berättat att hon mött mig på Willys. Komiskt att man sprang på båda inom en vecka.
Ja som jag också skrev i blogginlägget om lärare, så skicka jag ju vykort till Inga-Nora en av mina lärare =) Världen är liten. Har jag också sagt många gånger: Mindre än man tror. Jag forstatte hem och åt och sånt, sen var det dags att sova så jag la mig och sov till klockan ringde då det var dags att ännu en morgon gå upp för att åka till jobbet.
Dagen vakna jag med ont, ja ont/öm i såren. Men hade(har även i skrivande stund) så ont i höfterna, seg i kroppen. Jag tror inote det är något men idag fick jag tanken att man kanske fått någon muskel infektion om det är så att man redan har något i kroppen, för det här med att såren inte läker. Men men man ska inte tro massa. Mest troliga är att jag fick mycket igår och att jag har ont för det, eftersom jag varit lugn ett tag. Men och andra sidan känns det inte som träningsverk. Men men, inget att speckulera i.
Jobbade på och sökte en 3 månaders projektanställning inom samma företag som jag jobbar på fast då som administratör. Får jag det så är det super kul, får jag det inte så har jag visat framfötterna.
Set det också så här, får jag det så är det ett bra steg nu när jag ändå ska in i ny vardag och känna att jag gör nytta och allt sånt och att jag växer som person och allt sånt. Men får jag det inte så är det bra på sitt sätt det också då jag kan forstätta ta det lungt på det jag har och känna att jag flyter med. Allt har sina för och nackdelar!!Var tekniker på jobbet idag... annars var det lungt, en hel del brandlarm men ordnade vi upp. Denna fredag gick super fort 10 timmar gick så det kändes som 5 timmar. Och nu är det helg. Är bjuden på maskerad imorgon, men får se imorgon hur jag mår och vad jag orkar. Vill och så men vad är bäst, läka och vila eller ge mig ut och träffa folk. Jag känner att jag är redo men ändå vill jag vara mer läkt innan jag ger mig ut. För mår jag helt bra (inte har ont) så märks det på mig att jag mår bra och då är det inte något konstig. Men har jag ont och sånt så märks det och då får man inte lika kul och andra märker att det är något. Då blir det heller inget bra fösta intryck.
Får se hur jag känner helt enkelt Idag har jag pratat i telefon med lite vännner och msnat med vänner som jag inte pratat med på länge. Min vän i luleå flyttar till sin bostadsrätt i helgen så blir fullt upp för henne. Hoppas det gått bra för henne!
Efter att att skrivit på detta inlägg sen va 18 tiden men med att ha pratat med andra och i telen samt ätit och sånt, så är det nog dags att publicera.

Jo det jag skrev om i början om skratt och gråt dagen var i helhet bra. Men var nog första gången jag blev ledsen bröt ihop framför någon ang mina sår. Blev inför stomiläkaren. När ska det läka när, ska jag kunna ta på mig nått utan att det gör ont?! Jag vet, det blir bättre men det har tagit 32 dagar nu! Behöver nog lite framgång nu och inte bara motgångar eller att det inte händer något alls. Ännu en gång, säkert osammanhängande och luddigt. Men jag har skrivit av mig =)

Trevlig kväll på er där ute!!

Var rädda om er & var starka!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar