måndag, oktober 13, 2008

Blodprov och teknisktstrul

Då var det måndag igen, men inte vilken måndag som hälst för mig. Är fortfarande sjuksriven, men vill värkligen börja jobba igen. Tanken är att jag ska börja på torsdag *studdsar av glädje* Vi får se vad kirurgen säger på onsdag, men borde gå tycker jag. Bara hoppas såret läkt så jag kan knäppa byxorna (såret är just vid byxkanten)
Imorse gick jag upp tog på mig något, ja allt hängde på trekvart eftersom jag inte ville förstöra den lilla sårskorpan somo så sakta dyker upp på såret. Åkte till vårdcentralen, hungrig efter som jag inte fick äta frukos då det var fastande prover. Blev fyra rör idag, tog nämligen till två olika läkare. Två till kirurgen för återbesöket efter operationen och två till mina läkare på mag och- tarm som ska kolla hur allt kommer bli med hjärndropp och behandling av min ändtarm. Att jag skrev mina läkare är för jag inte har min specialistläkare där, hon är ledig och kommer tillbaka i december. Längtar lite att få träffa henne, är ju hon som "känner" mig och min sjukdom.
Idag har jag inte så mycket mer planer, låter kanske tråkigt. Jo tycker jag med, jag vill ju göra nått skoj. Men forstätter med läka-sår-dag, så jag helt enkelt kan ha skoj när det är läkt. Blir ju inte så skojigt att gå och oroasig för det där såret så fort man gör något. Så jag har inte så mycket intressant att komma med idag....
Hoppas ni alla får en bra dag!

Fortsättning...


Trodde ju inte att det skulle hända något idag, men det gjorde det.
Jag satt och surfa som bäst, när allt la av... bredbandt hemtelefonin och tven (det som är extra) Jag ringde Telia och tydligen var det inget fel fram till mig. Så jag skulle kolla olika saker och sedan kontakta dom igen om det inte fungerade, och nu med facit i hand så kan jag säga att det inte fungerar. Tack Jocke att du hjälpte mig via telen fast du jobbade.Så blir att ringa Telia imorgon och säga att jag inte har något fel så det är nog jacket?! Mennu är klockan snart 00.30 så blir imorgon.



Fanns ju inte så mycket att göra när allt la av så jag läste tidningen som jag fick på posten idag.... Tophälsa nr6 (tror jag det var) ett nr från i våras som http://maddepladder.blogspot.se/ var med i. Starkt att gå ut så där! Är samma med http://virrhuvet.blogg.se/ som var med i specialnr av veckorevyn nu i september. Beundransvärt tjejer. Tack för att man kan känna igen sig. Det stärker än, iaf mig.En till tjej till som jag tycker är stark http://susanner.blogg.se/ Följer dessa tre bloggar, alltid kul att läsa när det ä något nytt som uppdateras.







Sen åt jag och sånt man måste, sen prata jag med Linah (lillebrors tjej) om att hon skulle åka hem till Norrköping imorgon. Så då kom vi på att hon var tvungen att färga håret på mig idag om jag skulle ha nyfärgat hår tills jag "kommr ut i vardagen igen" Men jag har ju velat sjuta upp färgningen tills såret är läkt, då jag sköljer ur mitt hår liggandes på duschgolvet, varken skönt smidigt eller behagligt (och så med allt runt om kring nu) Så vi tog med oss lillebror och åkte hem till storebror Emma och lilla Cornelia och färga håret och fika, busa och hade skoj. Tack Linah, kan jag tänka bort utväxten på håret när jag ska ut i vardagen och känna mig bra med nya vännen påsen =)
Lillebror skulle vidare på träning vid halv nio så jag och Linah åkte hem till mig och vi skulle slappa, först åt vi kvälls macka, sen blev det inte lugnt alls. Ville se I ditt ansikte på Kanal5 men istället försökte vi lösa detta med internet som jag förklarade tidigare i denna text. Sen blev hon hämtad av lillebror och gänget som tränat klart.
Så blidde jag själver... Ringde och snacka strunt med jobbar kompisen och vi satt och snacka om ditt och datt. Kul att diskutera lite jobb =)
Så nu sitter jag här och ska ta och sova (o för den som undrar hur jag kan surfa fast allt via Telia hade lagt av så kan jag berätta att mitt mobilabredband fungerar =) pju! (är också telia, håller tummen, haha)
Så nu ska jag ta och kojsa... i morgon blir det att TTT (ta tag i tisdagen)
Sov gott alla!

Var rädda om er & var starka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar