torsdag, juni 04, 2009

Fem år

Gick bra på mötet idag! Blev även grattulerad eller vad man ska säga, fick nål och presentkort på femhundrakronor då jag varit anställd 5år. Presentkortsställe fick jag fundera ut själv var jag ville ha, så nu är det bara att välja :P

2 kommentarer:

  1. Grattis, i efterskott på födelsedagen och till dina fem år som anställd! Jag har svarat i min blogg men jag svarar dig här med... ;)
    Tack för din kommentar, trots stressig dag!
    Det är helt ok med mig. Somrarna är ju underbara! Nu har jag hur mycket tid som helst, nu skall jag ju bara jobba ;) Du då?
    Tack! Ja, det där med fröken duktig är nog vanligt! Men jag undrar om man blir det av en vardag fylld med strul eller om man är det innan?!
    Ha det gott, må bra, vi hörs!
    Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Vad ärligt med presentkort. Vad sägs om 500 kr på ica till exempel, så kan du lägga dem pengarna på precis vad du vill och behöver inte ha dem på ett och samma ställe ;)
    Hoppas allt är bra med dig!
    Tack för alla fina ord i form av kommentarer och mess igår. Jag orkade verkligen inte prata. I dag känner jag mig mer sorterad i tankarna. Har haft fullt upp, men känns ändå inte helt omöjligt det här. Livet alltså.
    Har precis kommit hem från en gigantisk storhandling. Så nu hoppas jag att jag ska klara mig ett bra tag framöver. Gud vad tröttsamt det är att storhandla en fredag, man blir helt slut.
    Ska du göra något kul i helgen? Stor kram tillbaka!

    SvaraRadera